Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    2019 Fransız Tül Perde Modelleri ve Fiyatları

    Günlük hayat içerisinde en çok vakit geçirilen yerlerin evler olması nedeniyle herkes evinin daha şık ve göz alıcı görünmesini ister. Bu nedenle dekorasyonun önemli parçalarından biri olan perdeleri doğru ve diğer eşyalar ile uyum sağlayacak şekilde seçmeye çalışır.

    2019 Fransız tül perde modelleri ve fiyatları konusunda sizlere yardımcı olmaya çalışacağımız yazımızda, firmamızın siz müşterileri için sunduğu perde hizmetlerinden bahsetmeye çalışacağız. Sizler için sunduğumuz perde hizmetleri ile dilediğiniz perde modellerine sahip olabilir ve evlerinizde harika görüntüler meydana getirebilirsiniz.

     

    2019 Fransız Tül Perde Modelleri ile Retro Dekorasyonlar

     

    Fransız tül perde modelleri genelde eski olarak tanımlanır, ancak bu modellere eski yerine bir parça Retro adlandırmasını yapmak daha uygundur. Genelde klasik ev tasarımları için tercih edilen bu modeller, yeni sezon tasarımları ile daha çekici bir boyuta gelmiş ve pek çok kadının beğenisini kazanmayı başarmıştır. Evlerde Retro içerikli tasarımlar oluşturan Fransız tül perde modelleri, genel olarak birtakım özelliklere sahiptir. Şimdi, bunların neler olduklarına daha yakından bakalım.

     

    2019 perde modelleri

    • Ağır bir görünüme sahiptir.
    • Klasik ev tasarımları için uygundur.
    • Kolay temizlenebilir.
    • Pek çok renk alternatifi sunar.
    • Özel kabartma desen ve işlemelere sahip modelleri bulunur.
    • Geniş mekanlar için ideal bir perde modelidir.

     

    Fransız tül perde modelleri oluşturduğu şık ve ihtişamlı tasarımların yanı sıra kolay temizlenebilen bir yapıya sahiptir. Birbirinden farklı model ve tasarımlarının yer aldığı firmamız ile siz de Fransız tül perde modellerinden birine sahip olabilir ve sizler için sunduğumuz geniş çaplı hizmetlerden faydalanabilirsiniz.

    2019 Fransız Tül Perde Fiyatları

    Fransız tül perdelerde fiyatlar genelde m2 başına değişim gösterir. Bunun yanında tasarım, dikim ve modele göre de fiyat değişikliklerinin yaşandığını söylemek yanlış olmaz. Firmamız, siz müşterileri için en uygun fiyat aralıkları ile hizmet verir ve sizlere pek çok konuda bütçe dostu bir fiyat politikası sunar.

    Evlerinizde şık ve gösterişli bir hava yaratmak için siz de hemen firmamıza gelin ve en seçkin Fransız tül perde modellerine bizimle ulaşma şansını yakalayın.