Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    2019 Mutfak Perdesi | Perde Modelleri

    Mutfak  Perdesi Modelleri

    Evin en önemli kısımlarından biriside şüphesiz mutfaktır. Dekorasyon yaparken  Mutfağın dekorasyonu oldukça önemlidir.  Bu yazımızda Mutfak Perdesi modelleri ve Mutfak perdesi modelleri seçerken dikkat edilmesi gereken etmenlerden bahsedeceğiz.

    Öncelikle, Armoni Perde olarak Modern Perde Modelleri denilince akla gelen ilk Perdeci olmayı başarabilmişsek, sizlere en iyi Mutfak Perdesi Modelleri konusunda yardımcı olmak görevimiz.

    Öncelikle Mutfak Perdesi seçerken, Mutfağın genişlik- darlık mesafesini bilmemiz gerekmektedir. Dar bir Mutfak için tercih etmeniz gereken kocaman bir Mutfak perdesi değil dar bir mutfak perdesi seçmek olacaktır.

    Mutfak için perde seçimi yaparken Armoni Perde olarak sizlerin yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Bu nedenle tercihlerinizde bizimle fikir alışverişinde bulunabilir ve doğru perdeyi seçtiğinizden emin olabilirsiniz.

    2019 Mutfak Perde modelleri

    Sizler için bazı Mutfak perde modellerimiz.

    Mutfak için Perde Seçerken nelere dikkat edilmelidir  

    1. Doğru Renk Seçimi:  Çok koyu renkler tercih edilmemelidir. Mutfakta yer alan (sandalye, masa) gibi eşyaların renklerinin açık olanları tercih edilebilir veya Doğrudan sade bir renk üzerine işlemeleri perdeler tercih edilebilir.
    2. Doğru Kumaş Tercihi: Perdelerde ısıdan kaynaklı yanma, renk solması gibi problemlerin yaşanmaması için doğru kumaş tercihi önemlidir.
    3. Dayanıklı Kumaş Tercihi:  Perdelerde sık sık kirlenme görülebilir. Perdeler sık sık temizleneceği için kumaşların kolay yıpranabilir kumaş olmaması gerekmektedir.

    Tüm bunların Uzman adresi Armoni Perde ile iletişime geçip rahatlıkla seçiminizi yapabilirsiniz. Üstelik size yardımcı olalım diye 7/24 Canlı destek ekibimiz Emrinizde !

    Ayrıca Cam balkon perde modelleri’ne bakmak isterseniz sayfamızı hemen ziyaret edebilirsiniz.