Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Adalar Ahşap Jaluzi Perde Uygulaması

    Adalar Ahşap Jaluzi Perde Uygulaması

    Göz kamaştırıcı tasarımlarla ve canlı renk seçenekleriyle, perde anlayışına yeni bir çizgi getiren firmamız, Avrupa'dan ithal edilen ve Adalar jaluzi perde anlayışımızı tamamen ortadan kaldıran jaluzi, zebra ve stor perde çeşitleri, büyük ilgi görmektedir. Ayrıca özel baskılı kumaş stor perdeler de, resim ve tasarımlar göz doldurmaktadır.

    Yeni Nesil Perde

    Etkileyici özellikleriyle tercih edilen bu perde ürünlerinde, istediğiniz renk ve tasarımları, kolaylıkla temin edebilirsiniz. Bu sınıfta üretilen ve özel modellerle üretilen Adalar jaluzi perde çeşitleri, oldukça geniş bir kullanım özelliğine sahiptir. Özel yapısıyla tercih edilen bu perdelerde, pvc malzeme, ahşap malzeme, alüminyum malzeme ve bakır malzeme, bu kategoride üretilen malzemelerdir. Estetik ve zarif özellikleriyle üretilen jaluzi perde çeşitlerinde, özellikle alüminyum çeşitlerinde, geniş renk seçenekleri vardır. Ahşap jaluzi perdede , ahşabın kendine has cazibesi, tercih edilmektedir. Bakır ürünlerde ise, yine bakırın estetik yapısı, dekor özellikleriyle sunulmaktadır. Metal ve gümüş çalışmalarda, alüminyum malzemeler tercih edilmektedir. 2,5 cm en, ve pencerenizin genişliğine göre genişlik özelliklerine sahip olan jaluzi perdelerde, yan kısımdaki ipin çekilmesi sonucunda, dikdörtgen parçalar, yukarıda toplanmaktadır. Bu şekilde, pencere tamamen açılmaktadır. Sadece içeri ışık girmesini istiyorsanız dikdörtgen parçaların yere paralel hale getirilmesi yeterlidir.

    Renk Seçeneği Oldukça Fazladır

    Eviniz veya ofisiniz için özel bir tasarım gerçekleştireceksiniz. Belli renk tonlarında veya ahşap tasarım özellikleriyle, güzel bir tasarım gerçekleştirdiniz. Bu tasarım özelliklerin uygun Adalar perde çeşitlerinden, uygun bir model seçmek istiyorsunuz. Firmamız, bütün tasarımlara uygun renk ve tasarımlarda, jaluzi perde çeşitlerini, müşterilerine sunmaktadır. Nemli bir bezle rahatlıkla silinebilen ve kir tutmayan jaluzi perdeler, zahmetli perde yıkama işlemlerinden sizleri kurtarmaktadır. Kornişli perdeler için özel beyazlatıcı sabunlardan kurtulmak için, jaluzi perdeleri tercih etmelisiniz. Uzun ömürlü özellikleriyle tercih edilen bu perdeler, birinci sınıf perde özelliklerine sahip bir üründür. Kolay montaj özellikleriyle, bir tuşla kargo ile adresinize teslim edilen bu ürünler, perde anlayışına sahip olmanızı sağlayacak ürünlerdir. Jaluzi perdeler, ofislere ve evlere özel modellerle üretilmektedir. Dizayn ve desen çalışmalarına özel stor, zebra ve jaluzi perde çeşitleri, etkili bir uyuma sahiptir.