Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Adelio İstanbul Bayii

    İstanbul Maltepe’de 2008 yılından bu yana perde ve duvar kağıdı hizmeti veren Serhat Taş ve ağabeyi, sizler için en yeni modelleri başarılı bir şekilde sunmaya devam ediyor. Gerek İstanbul içi gerekse diğer tüm şehirler için en iyi hizmeti, güler yüzlü ekibi ile sunmaktadır. Üstelik perde kumaşlarında her zaman kalite çizgisini korumayı başarmıştır. Dünyaca bilinen perde markalarından biri de Adelio’dur. Sizler için Adelio markasını evlerinize taşımaya devam etmektedir. İki kardeş, uzun yıllardır, çağın trend ve tekstil teknolojisi ile evlerinize adeta kendi tarzınızı yansıtmayı başarmıştır.

    adelio tül

    Sektörde tanınmış, kendi markalarını her daim korumayı başarmışlardır. İstanbul’da en seçkin perdecilerden olan kardeşler, evlerinize ve iş yerlerinize yakışan yeni koleksiyonları ile de herkesi büyülemeye devam etmektedir.  Perdeyi sadece bir kumaş olmaktan çok öteye taşıyan Serhat Taş ve ağabeyi, atölyelerinde tüm perdelere adeta ayrı bir ruh kazandırmışlardır. Özel tasarımcılarının elinden çıkan modeller sayesinde tüm müşterilerinin yüzlerini güldürmeyi de başarmışlardır.

    Sundukları hizmetler ise; perde, özel tasarım perdeler, duvar kağıtları ve döşemelik kumaşlar ile her daim müşterilerine en iyi hizmeti sunmuşlardır. Türkiye’nin en seçkin kurumlarına perde hizmeti veren kardeşler, kaliteden de asla ödün vermemişlerdir. Bunun yanında tüm dünyaca bilinen Adelio markasının da bayiliğini yapmaktadırlar. Hal böyle olunca evlerin en şık tasarımları 2008 yılından bu yana serhat taş ve ağabeyinin elinden çıkmıştır.

    adelio fonluk kumaşlar

     

    Her şeyden önce müşteri memnuniyetine önem veren kardeşler, yılların getirdiği tecrübe ve bilgi birikimi ile de ev tekstilinde çığır açmışlardır. İstanbul’a ve tüm Türkiye’ye hizmet verdikleri için nerede olursanız olun, kendileri bizzat sizinle ilgileneceklerdir. Ürün yelpazesi oldukça geniş olan firmada tüm hayallerinize cevap verecek tarzda perdeler mevcuttur. Bu bağlamda herkesi mutlu edebilecek çözümler iki kardeşin ürünlerinde saklıdır. Ev ve iş yerleri için onlarca çeşitteki, kaliteli bir şekilde cevap vermektedirler. Adelio perdeler ile de her sezon olduğu gibi 2020de de sizlere en karakteristik perdeleri sunmaktadırlar.

    adelio perde modelleri

     

    Dünya modasına yön veren marka ile beraber, en değerli eşyalarınızdan olan perdeleriniz daha da şenlenecek, evleriniz tam karakterine kavuşacaktır. İstanbul’un en büyük ve en köklü firmalarından biri olan Serhat Taş ve ağabeyinden ürünler hakkında daha detaylı bilgiler alabilirsiniz. İki kardeş, uzun yıllardır ürün kalitesi, güler yüzü ve dürüstlükleri ile başarılarına başarı eklemişlerdir.

    adelio modelleri

     

    adelio keten perdeler

     

    adelio marka fonluk perdeler

     

    adelio perde çeşitleri

     

     

    adelio perde