Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Armoni Perde Ürünleri

    Armoni Perde Ürünleri

    Stor perdeler toz ve leke tutmayan perdeler olarak da bilinmektedir. Stor perdeler apre yani sertleştirici malzemeden yapıldığı için tozlar perdede kalmamaktadır. Bu sebeple çocuk odalarında, bebek odalarında stor perde kullanımının şiddetle tavsiye etmekteyiz. Armoni Perde mağazamızda en son perde modellerimiz değişik renk ve desenlerle müşterilerimizin beğenisine sunulmaktadır.

    Stor Perdelerde Temizlik

    Sağlam mekanizma ile imal ettiğimiz ve montajını tamamladığımız stor perdenizin temizliği de bir o kadar kolaydır. Stor perdeleri nemli bezle temizleyebilirsiniz. Bu durum perdenin uzun ömürlü olmasını sağlamaktadır. Küçük lekeler kaldığı zaman yazı silgisiyle ufaktan ufağa silinebilmektedir. Ama yine de belirli zamanlarda tam anlamı ile yıkanmalıdır. Çünkü perdeler direkt olarak güneş ışığı ile temas halinde olduklarından dolayı üzerindeki tozun evin nemiyle birleşime riski oldukça yüksektir.

    Zebra Perdelerin Kullanım Kolaylığı

    Armoni Perde ürünleri ile evinizin veya ofisinizin dekorasyonuna katkı sağlayabilirsiniz. Zebra perdeler hem tül görevini hem de güneşlik görevini yapmaktadır. Bu şekilde daha ekonomik bir kullanım kolaylığı da sağlar. Aynı zamanda da estetik bir görüntü yaratmaktadır. Ofisinizde, iş yerinizde ya da evinizde çok güzel şekilde durmaktadır. Dışarıdan bakıldığında eve ya da ofise çok şık bir görüntü vermektedir. Tül ve kalın kumaşlar kalın biçimde dokunmaktadır. Ürettiğimiz en son perde modellerimizde elde edilen kumaş çift kat stor perde mekanizması ile çalışmaktadır. Zincir ile kalın kumaşları sıralı olacak biçimde ayarlandığında mekana güneş ışığının girmesi engellenmektedir.

    Perde Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

    Perde alırken dikkat edilmesi gerekenler aslında detay gibi görünmektedir ama bir evin en önemli unsurlarından olan şey perdedir. Tüller evde geçirilen zamanın rahatlığında büyük bir önem taşımaktadır. Perde seçerken en son perde çeşitlerini tül perdeler, kumaş perdeler ve mekanik perdeler gibi isimlerle yapısal olarak sınıflandırabiliriz. Mekanik yani mekanizmalı perdeler de stor perde, zebra perde, jaluzi perde ve dikey perde olarak adlandırılmaktadır. Klasik kumaş ve tül perde birbirinden farklıdır. Bu iki perde çeşidi gerek göz zevki, gerekse kullanım bakımından birbirinden oldukça farklıdır.

    Kumaş perdede işler çok kolaydır. Yapılması gereken şey renge ve modele karar vermek ve sonrasında da ölçü almaktır. Mekanik perde sistemlerinde ise bir hayli çeşit bulunmaktadır. Bunlardan biri stor perde diğeri zebra perdedir. Bu perde çeşitleri, tüllerin altında güneşlik olarak da kullanılabilmektedir.