Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Ataşehir Ağaoğlu My World Perde Hizmeti

    Ataşehir Ağaoğlu My World Perde Hizmeti

    Çocuk odasına perde alırken tercihen perdelerin renkli veya çocuklara uygun desenli olması konusunda müşterilerimize önerilerde bulunuyoruz. Çünkü emprime kumaştan imal edilmesine dikkat edilmelidir. Çocuğun içindeki neşe perde sayesinde çocuk odasına yansımalıdır. Müşterilerimize yere kadar uzanan güneşlik yerine, pencere hizasında biten balon veya katlamalı olan modeller önermekte ve dikmekteyiz. Bu şekilde perde çocukların ayaklarına dolaşmayacaktır.

    Çocuk odalarında seçilen perdeler sade olmalı, abartıdan uzak, sevimli olmalıdır. İnce dokunuşlu kumaşlar çocuk odalarını çok daha aydınlık ve ferah göstermektedir. Tabii ki yine de müşterilerimizin tercihlerine ve isteklerine bağlı kalmaktayız. Yarım perde ve tüller uygundur. Erkek çocuk odaları için çizgi film kahramanlarının olduğu perdeler, kız çocuk odaları için çiçekli desenler tercih edilmektedir. Ataşehir ve bölgesinde Ağaoğlu My World perde hizmeti veren mağazamızda her türlü desenli modeli bulmak mümkündür.

    Ağaoğlu My World Stor ve Zebra Perdeler Mutfaklar İçin Uygundur

    Mutfak perde seçimi yaparken odalara perde seçiminden farklı düşünülmelidir. Mutfağa yağı, kiri, tozu tutmayan perdeler öneriyoruz. Mutfaklar evin en çok hava ve ışık alması gerekli yerleridir. Mutfakta gün boyu yemek pişirildiğinden ısı dolayısı ile havasız kalıp diğer odalara pis koku yayabilirler. Mutfaklarda kolay yıkanabilen sentetik perdeler ya da katlamalı stor perdeler seçmeniz için geniş bir model kataloğumuz bulunmaktadır.

    Zebra perdeler de hem odalarda hem mutfaklarda sıkça kullanılan perdeler arasındadır. Bu perdelerin yoğun olarak tercih alanı mutfaklardır. Fakat salonlarda ve diğer odalarda da kullanılmaktadır. Zebra ismi bu perdelerin çizgili dokusundan gelmektedir. Stor perde tek kat mekanizma yardımı ile aşağı yukarı çalışırken zebra perde çift kat aşağı yukarı doğru çalışmaktadır. Hal bu şekilde olunca da zebra perdeyi ister tam açmadan ister tam açarak kullanabilirsiniz. Kaliteli mekanizma ve kumaş ile ürettiğimiz perde modellerini uzun yıllar güvenerek kullanabilirsiniz.

    Jaluzi Perdeler Nerelerde Kullanılır?

    Jaluzi perdeler özellikle de ahşap jaluzi perdeler iş yerleri, ofisler ve evler için tercih ediliyor. Hem yıkama hem de kullanış açısından müşterilerimiz tarafından tercih edilmekte ve biz de önermekteyiz. Ahşap jaluzilerin fiyatları alüminyum olanlardan daha yüksek olsa da, fiyat konusunda gerekli indirimler ve uygun ödeme koşulları sağlamaktayız.

    Bunların dışında perde modellerini müşterilerimize ayrı bir alternatif olarak sunmaktayız. Genelde müşteriler beyaz rengi tercih etmekte ise de; desenli perde modellerinin beyaz tonları ağırlıklı olup modern desenler taşımaktadır. Tüm camı kaplayan boydan perdeler de bu yıl müşterilerimizin ilgisini çekmektedir.