Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Ataşehir Aşık Veysel Mahallesi Şehir Işıkları Sitesi Perde Hizmeti

    Ataşehir Aşık Veysel Mahallesi Şehir Işıkları Sitesi Perde Hizmeti

    Verdiği hizmet ile müşteri memnuniyeti odaklı olan Şehir Işıkları Sitesi perde, Armoni perdenin sunduğu hizmet ile kaliteli kumaşları ile en iyi perde dikimin yapmaktadır. Armoni perdenin hizmetini verdiği Ataşehir Aşık Veysel Mahallesi şehir ışıklar sitesinde perde hizmetini sunan firma, çeşit çeşit desenlerle ve renk renk desenlerle perde dikimi yapmaktadır. Müşterilerin bir defa aldıktan sonra vazgeçemediği perdecisi haline gelen firma tamamen müşteri memnuniyeti üzerine kurulmuştur. Perde dikimini istediğiniz şekilde ve modelde gerçekleştirerek evinize kadar hizmetini gerçekleştirmektedir. Görselliği ve dikimi ile müşteriyi kendisine bağlayan firma artık namı ile ün yapmıştır. Diktirmek istediğiniz modeli almak sizde Armoni perdenin hizmetini sunduğu Ataşehir Aşık Veysel Mahallesi ışıklar sitesine gidebilirsiniz. Firma zebra perde, stor perde, tül perde ve jaluzi perde gibi bir çok perde dikimi yapmaktadır.

    Şehir Işıkları Sitesi Perde Zebra Stor Perde

    Kullanışlı ve kaliteli olması ile çok tercih edilenler arasına giren zebra stor perde mekanizmaya bağı olarak açılıp kapandığı için takılması ve çıkarılması rahattır. Hem güneşlik hem de tül olarak kullanılan bu perdenin güneşi kesme özelliği mevcuttur. Çift taraflı mekanizması vardır.

    Özellikleri

    Kullanışlı ve dayanıklıdır.

    Temizlenmek istendiğinde mekanizmasından rahatlıkla çıkarılıp yıkandıktan sonra rahatlıkla takılır.

    Hem güneşlik olarak hem de tül olarak kullanılır.

    Modern yapısı ile evlerde çok tercih edilir.

    Her alana ve mekana uyan bu perdeler ölçüsüne, rengine ve kumaşına göre fiyatında değişkenlik gösterir.

    Şehir Işıkları Sitesi Perde Tül Perde

    Geçmişte de çok kullanıldığı gibi günümüzde de çok kullanılan bu perdeler modası geçmeyen yıl geçtikçe daha da modern bur görünüme sahip olan perdelerdir. Fiyat olarak en uygun olan perde türüdür. Renk seçeneği çok olan bu perdeler tülün kalitesine göre kullanım süresinde değişiklik gösterir.

    Özellikleri

    Modası geçmeyen perde türüdür.

    Evlere daha modern ve ferah bir hava katar.

    Fiyat olarak uygun bir perdedir.

    Şehir Işıkları Sitesi Perde Jaluzi Perde

     

    Jaluzi perdeler, önceden sadece iş yerlerinde kullanılırken günümüzde artık evlerde de kullanılmaya başlandı. Neme, ısıya ve suya dayanıklı olması sebebi ile uzun ömürlüdür. Mekanizmaya bağlı olarak çalışır.

    Özellikleri

    Hafif ve dayanıklıdır.

    Neme, ısıya ve suya dayanıklıdır.

    Kumaşı ithal edildiği için kaliteli fakat pahalı perdedir.