Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Ataşehir Atatürk Metropol İstanbul Perde Hizmeti

    Ataşehir Atatürk Metropol İstanbul Perde Hizmeti

    Armoni Perde'nin hizmetini sunduğu Metropol istanbul perde, çeşit çeşit ve renk renk perde modelleri ile müşterisine en uygun fiyatla hizmetini vermektedir. Firmaya gittiğiniz zaman diktireceğiniz perde modellerinden memnun kalacaksınız. Armoni perdenin hizmetini verdiği Ataşehir Metropol İstanbul perde sitesinde müşterilerine hizmetini en iyi şekilde sunarak müşterinin ayağına kadar hizmetini devam ettirmektedir. Firma zebra stor perde, tül perde ve jaluzi perde dikimini her modelde yaparak her çeşit perde modeline yer vermiştir.

    Metropol istanbul perde zebra stor perde

    Zebra stor perde, günümüzde çok fazla tercih edilen perde türü olup, kullanım alanı geniş olan bir perdedir. Hem güneşlik hem de tül olma özelliği ile tek parça halinde olması sebebi ile çok kullanılan bir perdedir. Güneşi kesme özelliği mevcut olup aynı zamanda çok kullanışlıdır. Temizliği kolay olan bu perdeler, mekanizmaya bağlı olarak çalışır. Temizlenmek istendiğinde mekanizmasından kolaylıkla çıkarılıp bir fırça ile yıkandıktan sonra kolayca yerine takılır. Desen, renk ve ölçüsüne göre fiyatında değişkenlik gösterir. Armoni perdenin hizmetini sunduğu metropol istanbul perdeden tüm perde modellerini bulabilmeniz mümkündür.

    Metropol istanbul perde tül perde

    Çok eski zamanlarda kullanıldığı gibi günümüzde hala daha kullanılmaya devam edilen tül perde modası geçmeyen perde türüdür. Özel alanları kapatma özelliği ile çok fazla tercih edilir. Kullanım alanı geniş olup kullanıldığı alana ferahlık katarak daha modern görünmesini sağlar. Tül perdenin fiyatı rengine, desenine ve ölçüsüne göre değişir. Temizlenmesi kolay olup yıkandıktan sonra hemen asılırsa kırışma olmaz ve bu yüzden ütü yapmaya da gerek kalmaz. Tül perde modellerini Armoni perdenin hizmetini sunduğu metropol istanbul perdeden bulabilirsiniz.

    Metropol istanbul perde jaluzi perde

    Dayanıklı ve çok kullanışlı olarak bilinen jaluzi perde önceki zamanlarda kullanım alanının dar olması sebebi ile çok kullanılmazken günümüzde kullanım alanını genişleterek çok fazla tercih edilmeye başlandı. Özellikle iş yerleri ve bürolarda tercih edilirken artık evlerde de kullanılarak kullanım alanını genişletmiştir. Evlerde ve iş yerlerinde özellikle dar alanlarda kullanmak için tercih edilmiştir. Neme ve suya en çok dayanıklı olan perdedir. Temizliği de kolay yapılır. Kumaşı ithal edildiği için pahalı bir perde türüdür. Armoni perdenin hizmetini sunduğu metropol istanbul perdeden jaluzi perde modellerini bulabilirsiniz.