Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Ataşehir Canan Business Kapalı Kasa Stor Perde Uygulaması

    canan business ataşehir stor perde

    Son zamanlarda camlarımızı yeni trend bir perde anlayışı olan stor perde kullanarak giydirmeye başladık. Yeni yapılan sitelerden ataşehir de bulunan Canan Business Kapalı Kasa Stor Perde  uygulaması resimde de görüldiği gibi çok şık durmuştur. Bu perdeler ofislerde yeni bir bakış açısı, yeni bir mana getirdi. Güneşi keser, zaten güneşlik amacıyla da kullanılır, Açıktan koyuya birçok renk tonuna sahiptir. Bu mekanda koyu gri kullanmış olmamız kruumsal bir hava katmıştır Fiyatı ekonomiktir. Coton, desenli, dijital baskılı modelleri de vardır.

    Tül modelleri kalın perdeden ayrı bir mekanizmaya takılır. Polyester gibi tek başına kullanılamaz. Mutlaka arkasına kalın perde ister, çünkü güneş ışığını tek başına kesemez ve içeriyi gösterir. Bambu ve ahşap modelleri tek başına kullanabilirsiniz. Böylelikle de tasarruf edersiniz. Boncuklu Stor perde kullanmak isterseniz, eteğinde istediğiniz boncuk çeşidini kullanabilirsiniz. Yanı sıra piko çalışmasıyla, beyaz işte yani oymalı perdede kullanabilirsiniz. Eğer eskiye düşkünlüğünüz varsa bu model hoşunuza gidecektir.

    Güneş ışığını tamamen kesen karartma modeliyse, yatak odalarımız veyaprojeksiyon makinalarının kullanıldığı karanlık gerektiren toplantı ve seminer salonlarında kullanıma uygundur. Eskiye meraklı olanlar: sutaşı, beyaz iş isimleriyle anılan oymalı modeli sevebilirler.

     Aslında son zamanlarda hayatımıza giren zebra perdede bir stor perde çeşididir, Yalnız zebra perdenin fiyatı biraz farklı olabilir. Zebra perde, diğerine göre iki mekanizma yerine hem kalın perdeyi, hem de tülü perdeyi, bir kaset sisteminde toplayarak, hepsine çare bulmuştur. Siz hangisini isterseniz onu kullanırsınız. Bu açıdan bakarsak ta ilk bakışta fiyatlı gibi görünen zebra perde uygun hale gelebilecektir.

    Yukarıda saydığımız tüm perde modellerinin motorlusu yapılmaktadır. Motorlu perdeler biraz fiyatlı gelebilir, ama zamanla arttıkça fiyatlar düşebilecektir. Motorlu seçeneklerin butonlu ve uzaktan kumandalıları da mevcuttur.