Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Ataşehir Canan Residence Perde Çalışması

    Ataşehir Canan Residence Perde Çalışması

    Baharın gelip yazın yaklaştığı şu günlerde düğün sezonunun başlaması ev dekorasyonu pazarını da oldukça hareketlendirmiştir. Evini yenilemek veya yeni bir yuva kurmak isteyen çiftlerin yaptıkları ilk işlem yeni perde modelleri arasından en uygun ve kullanışlı olanını seçmektir. Çok küçük dokunuşlarla her evin havasını değiştiren birçok perde modeli bulunmaktadır. Ataşahir'de Canan Residence perde hizmetlerimiz arasında; file perde modelleri, standart tül perdeler, desenli perde çeşitleri, tüm camı kapatan boydan perdeler, renkli perdeler, stor ve zebra perdeler, Fransız perde modelleri, jaluzi perdelerin dikimi ve montajı işleri yer almaktadır.

    Canan Residence Zebra Stor Perde Montajı

    Sitemizden veya mağazamızdan satın almış olduğunuz Canan Residence perde ürünler evlerinize ve iş yerlerinize tavana, duvara, kornişe, pencere çerçevesine yani yüzeye montaja hazır halde gönderilmektedir. Herhangi bir parça birleştirme montajı gerekmemektedir. Yüzeye montajda montaj profiline takılan portraylar yardımı ile sabitlenmektedir. Eğer kornişe takılması istenirse, ek aparat sayesinde kornişi delmeden stor perdenin montajı yapılabilmektedir.

    Stor Perde Nerelerde Kullanılır?

    Koton, polyester, black-out denilen karartma kumaşlar her alanda kullanılırken en çok da işyerlerinin toplantı salonları ve evlerin yatak odalarında tercih edilmektedir.

    Zebra Perdeler Nasıl Çalışır?

    Zebra perdeler de stor perdeler gibi çalışmaktadır ancak perde iki katlıdır. Perdenin tül kısımlarının üst üste gelmesi ile dışarıdan güneş ve ışık alması sağlanmaktadır. Zebra perdelerin mekanizması stor perdelerin aynısı olmasına rağmen iki katlı olmasından dolayı perdenin monte edildiği çıtaya bağlı olarak perdenin arka katmanı çalışmaktadır.

    Jaluzi Perde ve Özellikleri Nelerdir?

    Jaluzi perdeler genel olarak bant yani slayt genişliklerine göre adlandırılmaktadır. Bunlar 25 mm, 35 mm, 50 mm ve 70 mm olarak gruplandırılmaktadır. Jaluzi perde renkleri beyaz, venge, maun, antrasit, siyah, meşe, kiraz ve cevizdir. Bu renklere ek olarak sizlere firma olarak beyaz ve siyah lake içerikli lake ahşap perde serisini de sunmaktayız. Ahşap jaluzi Canan Residence perde üretirken merdiven ipli üretim yapılmaktadır. Fakat iplerin geçtiği delikler ışığı içeri sokmaktadır. Bu sebeple iplere gelen yere kurdele takılabilir. Bu sayede de perde karartma perde gibi çalışmaktadır.

    Tül Perde Yıkanması Nasıl Olmalıdır?

    Tül perdeler her zaman çamaşır makinesinde yıkanabilmektedir. Eğer her odanın tül perdesi birlikte çamaşır makinesine atılırsa verimli sonuç alınamayabilir. Bu da canan residence perde yeterince temizlenmemesine sebep olabilir. Kullanılan deterjan perdelerin her yerine nüfuz etmelidir ki perdeler tertemiz yıkansın. Perdeleri tek tek yıkamak en doğrusudur.