Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Ataşehir Evinpark Rezidans Perde Hizmeti

    Ataşehir Evinpark Rezidans Perde Hizmeti

    Görünümü ile evinize şık bir hava katan perdeler evin dekorasyonu açısından çok önemlidir. İstenilen modelde stor, zebra, tül perdelere Armoni perdenin hizmetini sunduğu Ataşehir Evinpark Rezidans perde en güzel perdelerle sitesinde hizmetini sunmaktadır. Son derece kaliteli, şık, güzel perdeler üreten firma, müşterilerine daha iyi hizmet sunmak için kurulmuştur.

    Evinpark Rezidans perde Zebra Stor Perde

    Günümüzde çok fazla tercih edilen zebra stor perdeler, kullanım açısından oldukça rahattır. Hem güneşlik hem de tül olma özelliği olması sebebi ile çok rahattır. Evinizin bütün odalarında rahatlıkla kullanabileceğiniz bu perdelerin temizlenmesi de oldukça kolaydır. Renk ve desen çeşitlerinin fazla olması ile her mekana rahatlıkla uydurabilirsiniz.

    Zebra stor perde özellikleri

    Kolayca açılıp kapanabilme özelliğine sahiptir.

    Dekorasyon açısından her mekana uygundur.

    Görünüm açısından da bulunduğunuz ortamı daha havalı gösterir.

    Temizlenmesi oldukça kolay olan bu perdelerin leke tutmama özelliği de mevcuttur.

    Fiyat olarak her bütçeye uygundur.

    Özellikle evlerde, ofislerde, hastane ve okullarda da kullanılmaya başlanmıştır.

    Evinpark Rezidans perde Tül Perde

    Vazgeçilmez olan ve günümüzde hala da kullanılan tül perde desenleri ile evinize şıklık katacaktır. Geçmişte olduğu gibi günümüzde de hala bir çok evde bir çok mekanda kullanılır. Renk seçeneğinin fazlalaşması ile her eşyaya her eve uygun model ve desenleri mevcuttur. İnce bir kumaşa sahip olması sebebi ile ferah bir ortam olmasını sağlar. Evlere dekorasyon açısından uyum sağlayan bu perdeler evin içini göstermez. Özellikle özel alanlarınızda diğer perdelere göre daha rahat kullanabilirsiniz.

    Tül perde özellikleri

    Kirlendiği zaman makinede ya da elde kolaylıkla yıkanır. Ve yıkanacağı zaman kişiye zaman kaybettirmez.

    Yıkandıktan sonra nemli iken hemen pencereye asılırsa kırışıklık olmaz. Eğer bir defa ütülerseniz, her yıkamada ütülemek zorunda kalırsınız.

    Her fiyata uygun bulabileceğiniz tül perdeler, dayanıklıdır ve uzun süre kullanılır.

    Evinpark Rezidans perde Jaluzi Perde

    Jaluzi perde genellikle ofis ve iş yerlerinde kullanılır. Ama son zamanlarda baktığımız zaman evlerde de kullanılmaya başlandı. Hafif ve dayanıklı olması sebebi ile çok tercih edilen bu perdeler özellikle dar alanlarda kullanıldığı zaman daha ferah bir ortam olmasını sağlar.

    Jaluzi perde özellikleri

    Kullanım alanı geniştir.

    Kolay temizlenme özelliği mevcuttur.

    Fiyat olarak uygundur.

    Hafif ve dayanıklıdır.

    Armoni perdenin hizmetini sunduğu Ataşehir evinpark rezidans perde de tüm bu perdelerin renk renk, desen desen modellerini firmanın sitesinden bulabilirsiniz. Kaliteli ve uygun fiyatları ile müşterilerine hizmetini sunan firma, müşterilerinin memnuniyetini sağlamak için en iyi hizmeti sunmaktadır.