Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    ATAŞEHİR FLORA EVLERİ JALUZİ PERDE ÇALIŞMASI

    Ataşehir Jaluzi Perde Uygulaması, Flora Evleri

    Zebra perde, stor perde ve jaluzi perde gibi çeşitlerle üretilen yeni perde modelleri, eski kornişli perdelere nazaran, çok daha kullanışlıdır. Gerek açma-kapama olsun ve gerekse temizlenme özelliği olsun, üstün özelliklere sahip olan jaluzi, zebra ve stor perdeler, yeni bir perde piyasası oluşturmuştur.

    Estetik ve Zarif Modeller

    Renk seçeneklerinin yanı sıra, desen ve tasarım özelliklerine sahip bu perdelerde, özel mekanizmalar vardır. Stor perdelerde, tek parça kumaşın, üst tamburda, rulo şeklinde sarılması ile oluşturulan özel bir mekanizma mevcuttur. Bu perdenin üzerine, özel dijital baskılı resim ve desenler uygulanmaktadır. Zebra perde çeşitlerinde ise, spor, ekonomik, bambu, iki renk zebra ve özel baskı tasarımları tercih edilmektedir. Etkili çalışma özelliklerine sahip olan firmamız, yeni stor perde çeşitleriyle, görkemli ve etkili modellerin oluşmasında önemli bir rol oynamıştır.

    Pratik Model, Göz Alıcı Tasarım

    Günümüzde, perdelerin beyazlığı veya perdelerin sık sık kirlenmesi sorunları, perde konusunda en çok karşılaşılan sorunlar içerisindedir. Ataşehir jaluzi perde çeşitleri, Avrupa menşeilidir ve ülkemizde, kornişli kumaş perdelerinin yerini almaya başlamıştır. Nemli bir bezle, pvc, ahşap, bakır ve alüminyum özellikli Ataşehir jaluzi perde ürünleri, kolaylıkla silinebilmektedir. Uzun süre kirlenmeyen özelliği ile, temiz kalabilen bu ürünler, perde kültürünüzü tamamen değiştirecektir. Pahalı tül perde deterjanlarına ihtiyaç duymayan ve temiz bir bezle silinebilen Ataşehir jaluzi perde tasarımları, kolay kullanımlı mekanizmaya sahiptir. Renk seçenekleri bakımından oldukça geniş bir çeşitliliğe sahip olan jaluzi perdeler, bakır ve ahşap modellerde, bakırın ve ahşabın kendine özgü renk özellikleri kullanılmıştır. Jaluzi perdelerde, dikdörtgen parçaların, yan kısımdaki ipin çekilmesi ile yukarıda toplanmasıyla, perdenin çekilmesi sağlanmaktadır. Ayrıca, yan kısımdaki mekanizma sayesinde, dikdörtgen parça, yere paralel olunca, içeri ışık girebilmektedir.

    Artık Güzel Bir Perdeniz Olacak

    Perde yıkamaktan ve ütülemekten bıktıysanız, ofisinizde uzun süre temiz kalabilecek ve temizlemesi kolay bir perde istiyorsanız, yapmanız gereken jaluzi perde çeşitlerini tercih etmenizdir. Zebra ve stor perde sınıfındaki bu perde ile, perdenin yıkanması veya ütülenmesi, artık tarih olacaktır. Özellikle ofis ortamlarında, jaluzi perdelerin temiz tutulması, daha kolaydır.