Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Ataşehir Kentplus Centrium Perde Hizmeti

    Ataşehir Kentplus Centrium Perde Hizmeti

    Güneş ışınlarına karşı koruma sağlayarak en iyi aydınlatma ortamını oluşturan perdeler, hayatımızın önemli bir parçasını oluşturmaktadır. Belirtilen özelliğine ek olarak bulunulan yerlerin gösterişli yapılar kazanmasına da yardımcı olan bu malzemeleri, en iyi fiyatta ve kalitede bulmak içinse iyi bir araştırmada bulunmak gerekmektedir.

    Böylesi durumlarda Ataşehir Kentplus Centrium sitesi başta olmak üzere İstanbul'un birçok noktasında perde hizmetleriyle ilgili araştırmalarda bulunanlar için ihtiyaç duyulan her türlü ürün teminini sağlamakta olan Armoni Perde, bunlara ek olarak alanında deneyimli ekip arkadaşları vasıtasıyla montaj, kurulum, tamir ve bakım gibi uygulamaları da gerçekleştirerek mekanlarınıza yenilik katmaktadır.

    Binanın iç mimari yapısı ne olursa olsun tüm pencere ve duvar ölçülerine göre rahatlıkla bulunabilmekte olan ürünlerimiz, son derece kaliteli malzemelerden üretildiklerinden dolayı da uzun ömürlü kullanımlara olanak tanımaktadır. Her bütçeye uygun fiyatlarla kolayca sipariş verilebilmekte olan bu hizmetlerimiz, kolay ödeme seçenekleri, cazip indirimler, kampanyalar ve hızlı kurulum avantajları ile ayağınıza getirilmektedir.

    Bunların dışında herkesin tarzına ve beğenisine hitap eden geniş ürün kategorisine sahip olan firmamız, çok çeşitli tasarımda ve renkteki modelleri ile mekanlarınızın modern görünümler kazanmasına öncülük etmektedir.

    Zebra Stor Perde

    Güneş ışığına karşı en iyi korumayı sağlayan zebra stor modellerimiz, tül vazifesi de gördüğünden kullanıcılara büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Leke ve toz tutmayan kumaş özelliklerine sahip bu ürünler, bambu gibi ahşap malzemelerden de üretilerek kişilerin kullanımına sunulmaktadır.

    Karartma, jakarlı, pliseli, nakışlı, düz ve dijital baskılı olmak üzere farklı dizaynlarda karşımıza çıkmakta olan zebra storlar, beyaz, krem, ekru, bej, pudra pembe, mavi, su yeşili, açık kahve gibi birçok renk aralığında temin edilebilmektedir.

    Tül Perde

    Evlerin şık ve zarif yapılara sahip olmasına olanak tanıyan tül modellerimiz ve varyasyonları da, kruvaze, organze, boncuklu, simli, dikey, enine şeritli, güpürlü çeşitlerde rahatlıkla bulunabilmektedir. Beyaz, krem, bej renklere ek olarak açık mavi, açık sarı, açık yeşil, pembe renklerde de yer alan bu ürünler, kaliteli kumaş dokusuna sahip fon perdelerimiz ile bütünleşerek ortama zenginlik katmaktadır.

    Jaluzi Perde

    Ahşap ve alüminyum kanatlara sahip metal jaluzi modellerinin de yer aldığı geniş ürün kategorimizde, istenilen milimetrik çapta kanat genişliğinde tasarımlar bulunmaktadır. Düz üretimlere ek olarak delikli kanat yapısında da dizayn edilmiş modellerin yer aldığı jaluzilerin, temizlik ve bakımlarının son derece basit olmasından dolayı sıklıkla tercih edilmektedir. Motorlu otomatik ve motorsuz manuel şekilde çalışma fonksiyonlarına sahip olan bu ürünler, tekli yapılarına ek olarak ikili ve üçlü ünitelerde de monte edilebilmektedir.