Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Ataşehir Mimar Sinan Mahallesi Perde Hizmeti

    Ataşehir Mimar Sinan Mahallesi Perde Hizmeti

    Evlerde, ofislerde ve benzeri bir çok mekanda, en önemli ürünlerden biri perdelerdir. Mimar Sinan Mahallesi perde sektöründe, renk ve desen uyumu, perdelerin kullanımını artıran en önemli seçeneklerdir. Pratik kullanım seçeneklerine sahip perdeler, Armoni Perde ile yeniden anlam kazanmaya başlamıştır. Yeni nesil zebra stor, jaluzi ve tül perde seçenekleri, en uygun satın alma kategorisiyle adresinize gönderilmektedir.

    Mimar Sinan Mahallesi Perde Zebra Stor Perde Ürünleri

    Estetik özelliklere sahip olan ve perdeye yeniden anlam kazandıran bu perdeler, istediğiniz kaliteli kullanım seçeneklerini bir araya getirmektedir. Bir perde için en büyük problem temizliktir. Haftalık yapılan ve ütü gerektiren perde temizlik işlemleri, zebra perdelerde yoktur. İki üç yılda bir kuru temizlemeye vermeniz yeterlidir. İsterseniz banyoda yumuşak bir süngerle ve hafif sabunlu suyla kendiniz de temizleyebilirsiniz. Pratik temizleme özelliklerine sahip bu ürünlerde, aradığınız kaliteli kullanım seçeneklerini bir arada bulabilirsiniz. Zebra stor perdeler, çizgili olduğu için bu ismi almıştır. İki çift taraflı olan ve alt kısımda birleşen bu perdeler, yan tarafta buluna ip sayesinde açma ve kapama işlemini gerçekleştirmektedir. Aynı renkler üst üste gelince açılma, farklı renkler üst üste gelince kapanma işlemini gerçekleştirmektedir.

    Mimar Sinan Mahallesi Tül Perde Ürünleri

     

    Armoni farkı ile üretilen ve kaliteli kullanım özelliklerine sahip tül perde seçenekleri, Grace ve Bellodi kategorisinde satışa sunulmaktadır. Pratik kullanım özellikleriyle hijyenik olan bu ürünler, stor perde ürünleriyle birebir uyumlu özelliklere sahiptir.

    Mimar Sinan Mahallesi Jaluzi Perde Çeşitleri

    Jaluzi perdeler, modern dekorasyon kategorisinin en önemli seçenekleridir. Modern tasarımların vazgeçilmez ürünü olan bu ürünler, kir tutmaz. Nemli bir bezle kolaylıkla silinebilir. Kumaş perdelere göre temizliği çok kolaydır. İnce çubukların yere paralel olacak şekilde birbirine monte edilmesiyle tasarlanmıştır. Bu çubukların 90 derece dönüş fonksiyonu, açılma ve kapanma işlemini yerine getirmektedir. Pvc malzemenin yanı sıra, ahşap ve alüminyum malzeme kategorisinde üretimi gerçekleşmektedir. Renk seçeneklerinin yanı sıra ahşabın cazibesi ile üretilebilen bu ürünlerde, kaliteli üst seviyededir. Perde hizmetlerinde profesyonelliği tercih eden firmamız, renk seçeneklerine sahip jaluzi perdeleri, en uygun fiyat seçenekleriyle adresinize göndermektedir.