Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Ataşehir Nezih Towers Perde Hizmetleri

    Ataşehir Nezih Towers Perde Hizmetleri

    Perde, dekorasyon alanında hem iç hem de dış mekana renk katan, mekanı etkileyen çok önemli bir unsurdur. Perdelerin birçok çeşidi, rengi, özelliği mevcuttur. Evlere ya da ofislere seçilen perdelerin, kullanılacakları ortama göre en iyi ve en doğru biçimde seçilmeleri için Nezih Towers Perde mağazamızda müşterilerimize seçim konusunda tecrübelerimize dayanarak fikir vermekteyiz.

    Perdeler, sadece pencereleri kapatmazlar. Bununla birlikte bulundukları mekanları da süslerler. İçerideki dekorasyonu tamamlarlar. Dışarıdan cama bakıldığında şık bir görüntü oluştururlar. İşlevleri genelde benzerdirler ama kullanıldıkları ortamlara ve kullanımlarına göre perde çeşitleri değişiklik göstermektedir. Bu yüzden siparişlerinizi almadan önce doğru mekan ve alan için doğru perde seçimi yapılması için evinize veya ofisinize gelen personelimiz gerekli değerlendirmeyi sizinle birlikte yapacaktır.

    Stor Perde Her Ortama Rahatlıkla Uyum Sağlayabilmektedir

    Mekanizmalı perdeler içinde en çok tercih modeller stor ve zebra perdelerdir. Kumaş ve sertleştirici özelliği olan apre karışımından elde edilen stor perdeler kolay temizlenebilmektedir. Çok fazla renk, şekil, desen ve kumaş seçeneği bulunduğundan dolayı her stile uyum sağlayabilmektedir. Daha fazla renk ve desen seçenekleri için bizimle iletişime geçiniz.

    Mükemmel Fon Uygulaması İçin Tül Perdeler

    Tül perdelerle birlikte ayrıca güneşi kesmesi için fon ve güneşlikler de kullanılmaktadır. Tül perde, fonu ve güneşliği dekorasyonu canlandıran elemanlardır. Tül perdeler pencerenin iki yanında 5-6 pile ile kullanılabilmektedir. Dekoratif amacı olan genelde açık renklerden oluşan perdelerdir. Tül perdenin yanında renk katmak için isteğinize göre fonlar kullanmaktayız. Fonlar genelde mobilya kumaşlarını desteklemek amacıyla ya da kalorifer peteklerini kapatmak için kullanılmaktadır. Güneşlikler ise geceleri içerinin görünmesini engeller. Gündüz de tül perdeleri güneş ışığının zararından korurlar. Genellikle fon perdeler ile karıştırılırlar.

    Zebra Perde İle Mekanın Görüntüsü Değişir

    Birçok odada kullanım kolaylığı sebebi ile tercih edilen gözde perdelerden bir tanesidir. Olmazsa olmaz olan ev dekorasyonu zebra perdesiz eksik kalmış olur. Zebra perde ile ev görüntüsü tam tamamlanmamış olur. Küçük yerlerde kullanılan bir modeldir. Kullanıldığı ortamda ferahlık hissi yaratmaktadır. İstenildiği zaman tül şeklini alıp aydınlık yapılabilirken, istenildiği zaman güneşlik görevi görebilmektedir.

    Ofis Dekorasyonlarında Jaluzi Perdeler

    PVC ve ahşap çeşitleri bulunan bir perde çeşididir. Ahşap olan modelleri pvc ve alüminyum olan modellerine göre daha çok tercih edilmektedir.