Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Ataşehir Öğretmenevi Zebra Perde Uygulaması

    ataşehir öğretmenevi zebra perde çalısması

    Firmamız Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulunun giriş katı ve toplantı salonları gibi ortak kullanım alanlarına zebra perde uygulaması yapmıştır. Genelde seçilen kumaşlar pileli ve etek kısımlarına dilim ile boncuk ilave edilmiştir. Diğer tüm odalara örme tülden kruvaze perde ve altlarına karartma kumaştan güneşlikler yine tarafımızca dikilerek yerine takıldı. Tam kombini yakalamak ve odalardaki dekorasyonu tamamlamakiçin aynı kumaşlardan yatak örtüsü ve runnerler dikilerek teslimatı gerçekleştirildi.

    Şık ve sade pencere görüntülerinden hoşlananların tercih ettiği ve ev, ofis gibi tüm mekan pencerelerinde estetik görüntüler veren zebra perde Ataşehir Öğretmenevine uygulanmış ve çok iyisonuçlar elde edilmiştir. Pencerelerde yoğun tül görüntüsü istemeyen, ayrı ayrı tül ve perde kullanmak istemeyen müşteriler için zengin renk çeşitleri ve modelleriyle müşteri beğenisine sunulmaktadır.

    Zebra perde görünüş zebra sırtı desenine benzediği için bu ismi almıştır. 2 farklı dokudaki kumaştan hazırlanan perdeler çift katlıdır. İnce tül kumaş ve kalın polyester kumaşın şeritler halinde kesilerek şeritlerin birleştirilmesinden oluşmuştur.  Düz ve desenli renkleri bulunur ve onlarca renk ve yüzlerce desen seçeneği vardır. Klasik dekore edilen, modern dekore edilen mekanlara uygun model ve renk seçenekleri mevcuttur.

    Zebra perdeler perde mekanizması ile kullanılmakta ve mekanizmada bulunan ip veya zincirin aşağı doğru çekilme hareketi ile pratik bir şekilde açılıp kapanmaktadır. Kalın kumaş ve ince kumaş şeritler yanyana geldiğinde tül işlevi, kalın kumaş şeritler yanyana geldiğinde ise perde işlevi gerçekleştirmektedir. Salon, yatak odası, çocuk odası, mutfak gibi evlerin tüm bölümlerinde, ofis, restoran kafe gibi mekanlarda yaygın bir şekilde kullanılmaktadır.

    Armoni perde mağazalarında Ataşehir ilçesine zebra perde satışı mekanizmaları ile birlikte yapılmakta, satış öncesi perde uygulaması yapılacak alanda ücretsiz ölçülendirme ve keşif çalışması yapılmaktadır. Şık, kullanışlı, uzun ömürlü, ekonomik fiyatlı zebra perdeler kirlendiğinde pratik bir şekilde temizlenmektedir. Temizliği silinerek veya profesyonel perde temizlik şirketleri tarafından yapılmaktadır.