Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Ataşehir Sarphan Finans Park Perde Uygulaması

    Armoni Perde İstanbul il sınırları içinde müşterilerini bekliyor! Sizler de İstanbul’da yaşıyorsanız ve uygun bir perde modeli arıyorsanız Armoni Perde firması tam da size göre.
    Bir evin ilk ihtiyaç duyulan eşyalarından birisi perdedir. Kullanılacağı ortama göre farklı seçenek ve modelde seçilen perdeler evlerin vazgeçilmez ürünleri haline gelmiştir. Perde modelleri ve fiyatları kadar perdenin kalitesi de önemlidir. Armoni Perde sizleri bu arayıştan kurtarmak için geliyor!


    Ataşehir Sarphan Finans Park Perde Neler Vadediyor?
    Perde, evin mahremiyetini sağlarken ayrıca evin tasarımını tamamlar ve mevsimsel şartlara karşı bir düzeyde koruma sağlar. Bu nedenle perde modelleri gelişen ihtiyaçlar ve değişen zevklere göre üretilmektedir.

    ataşehir perdeci
    Armoni Perde İstanbul il sınırları içerisinde hizmet veren bir firmadır. Modern ve geleneksel tarzlara uygun sunulan perde modelleri ile tüm İstanbullular için kapılarını aralamaktadır. Kaliteli üretim malzemesi barındıran farklı tarz, renk ve formdaki perdeler ile siz de yaşam alanınızın kalitesini artırabilirsiniz. 
    İstanbul’da hizmet veren Armoni Perde kaliteli ürünleri uygun bir fiyatla müşterilerine sunuyor. Bu sayede ihtiyaç duyulan perde modeli yalnızca fiyatı için tercih edilmiyor. Kullanıcılar istedikleri ve tarzlarına uyan perdeleri evlerine taşıyorlar. Ataşehirci perde tasarımları ile de müşterilerinin istek ve ihtiyaçlarını karşılamaktadır. 
    Günümüzde perde modeli tercihleri yalnızca evler için yapılmıyor. Ofis, iş yerleri, lobiler, restoran ve kafeler de sıklıkla dekorasyonlarında perde kullanılan alanlardır. Peki bu farklı alanlarda hangi perde modelleri tercih ediliyor:


    1.Armoni Perde: Tül Perde
    Tül perde özellikle bir evin vazgeçilmez dekorasyon malzemesidir. Yapılan dizaynda yardımcı bir eleman gibi görülse de eksikliği her mekanda fark edilmektedir. Perde modeli olarak farklı boy ve ölçülerde tercih edilebilen tül perde kullanıldığı alanda ferahlık ve aydınlık sağlar. 
    Armoni Perde mağazasında ve web sitesinde sunduğu perde modelleri ile de öne çıkmayı başaran yerel bir firmadır. İstanbul il sınırları içerisinde müşterileri ile buluşurken müşterilerine de ihtiyaç duyduğu kaliteyi sunar.


    2.Zebra Stor Perde
    Zebra stor perde son yıllarda en sık tercih edilen modern tasarım ürünü perde modelidir. Kullanımı ve montajının kolay olması nedeniyle de sıklıkla tercih edilmektedir. Özellikle ayrı tül ve fon perdeye duyulan ihtiyacını ortadan kaldıran bu perde modeli genellikle ofis ve iş yerlerinde rahatlıkla kullanılmaktadır. 
    Armoni Perde ise sunduğu kaliteli üretim malzemesine sahip zebra stor perde ile müşterilerinin beğenisini toplamaktadır. Farklı renk ve boyuta sahip modelleri internet sitesinden inceleyebileceğiniz gibi mağazadan da bilgi alabilirsiniz.


    3.Jaluzi Perde
    Jaluzi perde şık ve pratik yapısı ile tercih edilen bir perde modelidir. 1980 yılından itibaren kullanılan bu perde modeli ofis ve iş yerlerinde kullanılırken modernize edilen hali ile evleri de süslemektedir. Armoni Perde ise çağı yakalayan tasarımları ve perde modelleriyle İstanbul’da sizleri bekliyor.