Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Ataşehir Toplum Sağlığı Merkezi Zebra Perdelerini Yaptırırken Armoni Perde'yi Tercih Etti

            

    İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğünün açmış olduğu Toplum Sağlığı ve Göçmen Polikilinkleri zebra perde alım ihalesini kazanan firmamız, İlk olarak Ataşehir TSM binasının camlarını giydirdi. Ürünlerin üretim ve montaj gibi tüm detayları deneyimli firma personellerimiz tarafından titizlikle yerine getirilmiştir.

    Değişen ve yenileşen dünya beraberinde pek çok yeniliği getiriyor. Yenilikler ise şüphe yok ki yeniliklere duyulan istek ve ihtiyacı doğuruyor. Mimari ve dekorasyon insanların var olduğu ilk zamanlardan beri önemli bir husustu.İlk kez mağarasına resim çizenlerin de estetik bir gayesi olduğu kuşku götürmezdi. Böylece temeli atılan dekorasyon camlar, cam modelleri, biçimleri, elektronik eşyalar, cihazların tasarım biçimi, renk ve model uyumları gibi her teknolojik gelişmeye damgasını vurdu. Uyum söz konusu olmadan yenilik mümkün değildi. Çünkü yenilik ancak estetikle birlikte varlığını sürdürüyor ve insan gözünün sürekli görmek istediği kıvam korunmuş oluyordu.

    Günümüzde de bu kıvam ve ihtiyaca ulaşma isteği hala devam ediyor kuşkusuz. Hele ki evlerimizin gözkapakları olan perdelerdedir. Perdeler de yenileşmeden, değişimden üzerlerine düşen payı ziyadesiyle aldılar. Eskiden tek parça ve renk halinde daha sonrasında yılların ilerlemesiyle farklı nakış ve dantel desenli daha farklı modellerde ortaya çıkan perdeler günümüzde ev, ofis gibi çeşitli ortamlarda kullanılan farklı modellerle daha da arttı.

    Günümüzde pliselli, cam balkon, blackout, dikey detaylı, stor, jaluzi  gibi pek çok çeşit mevcut. Bunların haricinde özellikle zebra perde ürünleri öne çıkmaktadır. Bu perdeler kullanımı, temizlenmesi basit, kullanışlı göze de gönle de hitap eden ürünlerdir. İşleme ve dokumasında kullanılan stilin zebraya benzemesi sebebiyle bu adı alan bu perdeler, eviniz veya ofisinizin iç cephesine çok hoş, kişisel ve özel bir yansıma niteliği katar.

    Odanızın atmosferine daha açık, daha ferah bir yüz kazandıran model manuel kullanılır biçimde (zincirli sistem) tasarlanabildiği gibi uzaktan kumandalı kontrol sistemi ile de kullanımınıza sunulabilir. Perdeler alınırken dikkat edilecek bir diğer husus sahip oldukları renk boyası ve metal aksanlarının kalitesidir. Bu konuda kullanıcıların uzak doğu, Çin ürünlerini kullanmamaya dikkat etmelerin oldukça fayda var. Zira bu ürünlerde yapılan araştırmalar kanserojen maddelerin bilinçsizce kullanıldığını gözler önüne sermiştir. Bu yapıdaki ürünlerde ayrıca güneşle temasın sonucu olarak perde kumaş ve düzlemlerinde büzüşmeler, renk değişimleri ve deformasyonlar ortaya çıkmaktadır. Siz de odanıza yeni bir soluk katmak istiyorsanız sizin için en doğru tercih zebra perde olacaktır.