Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Ataşehir Yenişehir Flora Evleri Perde Hizmeti

    Ataşehir Yenişehir Flora Evleri Perde Hizmeti

    Flora Evleri Stor Perde Uygulamaları

    Geri çekilebilir katlanır stor perdeler için, levhalar ve parlaklık modülasyonu arasındaki ışık artık sorun değil. Firmamız tarafından aynı gün montajı yapılabilen geri çekilebilir stor perde evrim geçiriyor ve mimarların ve tasarımcıların giderek artan taleplerini karşılamak için tasarlanan yeni çözümlerle zenginleştiriliyor. Geri çekilebilir zebra perdelere hayalet koleksiyonu yeni trendin başlangıcını oluşturuyor. Herhangi bir asma tavanda tente örtüsünün minimum 15 cm aralığında montajı yapılmaktadır.

    Uzaktan veya duvara monte edilen bir motorla çalışan stor perde, çok ince bir yarıktan geçer, estetik olarak güzeldir ve bir kez kapatıldığında, yapı içinde tamamen kaybolur. Armoni Perde tarafından çözüm, minimalist ve mimari özelliğin en titiz gerekliliklerini yorumlamaya ve mimarlar ve iç mimarlar tarafından Flora evleri perde uygulamalarında giderek daha fazla takdir edilen bir görsel etki yaratmaya kendini adamıştır.

    Flora Evleri Zebra Perde İmalatı

    Geri çekilebilir veya katlanır flora evleri perde arasında yer alan zebra perdeler silindir üzerinde kolay toplanmasıyla, tabakalar arasındaki ışık problemini ortadan kaldırır. Kaliteli mekanizma ile bir araya getirildiğinde tabakalar arasında oluşturulan anestetik ışık bandı problemine bir çözüm sunmaktadır. Evinizin, balkonunuzun veya işyerinizin istenilen penceresi için ücretsiz ölçü alma ve fiyatlandırma seçeneklerini size sunarak siparişlerinizi alıyoruz. Kısa zamanda imal edilerek büyük bir titizlikle yerlerine montajları ustalarımız tarafından sağlanmaktadır. Katlanan yüzeyi birleşmeyi rahat sağlar. Bu şekilde, açıldıktan sonra zebra levhaları hafifçe üst üste gelirler, böylece ışığı ortadan kaldırırlar ve büyük doğrusallık, süreklilik ve kompaktlığın estetiği üzerinde bir etki yaratırlar.

    Flora Evleri Çift Yönlü Örtüşen Stor ve Zebra Perdeler

    Değişik renk ve desen kombinasyonlarını internet sayfamızdan seçebileceğiniz gibi, evinize veya ofisinize gelerek kataloglarımızdan da seçim yapabilirsiniz. Katlanır flora evleri perde perdelerin daha ileri evrimi ile içteki ışık seviyesini özgürce ayarlayan ve modüle eden iki farklı tabakanın üst üste gelmesi mümkündür. Tavan stiliyle ve estetiği etkilemeden, sadece filtre bezi, sadece panjurları veya her ikisini de açarak farklı senaryolar yaratabilirsiniz.

    Flora Evleri Jaluzi Perdeler

    Katlanır perde serisinin güzel bir modeli olan jaluzi perdeler, sıkı bir estetik ve teknik gereksinimleri karşılar. Açma kapama sistemleri, yaprakların kolay hareket etmesine olanak sağlar. Ayrıca tüm rutin bakımları veya levhaların değiştirilmesi kolaydır. Ekstrüde alüminyumdaki rulo, mekanizmaların olağanüstü sağlamlığını ve mükemmelliğini ölçmek ve sağlamak için yapılır. Yüzeyin ayrılmaz bir parçası haline gelir ve iç estetiği korur.