Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Bas Tak Perde Ruleti

    bastak perde ruleti

    🏠 Ev dekorasyonlarının olmazsa olmazı tül perdeler, kullanım kolaylığı sağlamasının yanı sıra birçok modeliyle ortama hem şık hem de modern bir hava katmaktadır. Bunun yanı sıra modern ve klasik alanların bir parçası olarak bilinen tül perdeler tek olarak kullanılabilecekleri gibi farklı kumaşlarla veya farklı sistemler ile de kullanılmaktadır.

    Ev veya işyerlerinde dekorasyonlarınızı tamamlayan tül perdeler, hem kumaş hem de model çeşidi ile birçok kullanıcıya hitap etmesinin yanı sıra ekonomik yönden de birçok kullanıcıya hitap etmektedir. Bu kadar fazla çeşidi barındıran tül perdelerin seçiminde neredeyse her mobilyanıza uygun tarzda bir perde bulabilirsiniz. Çünkü tül perdeler model ve renk çeşitleri itibariyle mobilyalarınıza uygun tasarlanmaktadır.

    Tül perdeler hem kullanışlı hem de her ortama uygunluğu ile tercih edilirken bunlara ilave olarak temizliğinin kolaylığı ve perdelerin çok rahat bir şekilde takılıp çıkarılması içinde tercih edilmektedir. İlk olarak bakılması gereken durum tül perde temizliğidir: Bu perdelerin temizliğini ister elde yıkayarak ister makinenize atarak yıkayabilir ve evinize ferah bir hava katabilirsiniz. Burada tek dikkat etmeniz gereken perdelerin makinede çok kıvrışmamasına engel olmaktır. Ayrıca makineden çıkardığınız perdelerin kendi yerinde kurumasına özen göstermeniz gerekir.

    Bas Tak Ruleti Videosu ✂️

     

    Dekorasyonlarınıza uygun tül perdeler evlerinize konumlandırılmadan önce perdelerinizi takacağınız korniş denilen sistemin ilk olarak montelenmesi gerekir. Korniş sistemi monte edildikten sonra perdelerinizin uçlarında bulanan ruletler yardımıyla perdelerinizi kornişin köşesinden takabilirsiniz. Fakat tam bu noktada size kolaylık sağlayabilecek bas tak rulet perdeleri seçmeniz gerekecektir. Çünkü normal perdeler bir merdiven yardımıyla korniş köşelerinden ruletleri geçirerek takılırken, bas tak rulet perdeler de bu böyle değildir.

    Bas tak rulet perdenin diğer perdelerden farkı, kornişin herhangi bir bölgesinden ruletleri rahatlıkla yerleştirebilmenizdir. Bu tarz perdelerin kornişe yerleştirilmesi pratik olduğu için kullanıcıların tercihi de bu tarz perdelere yönelmektedir.