Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Bayanların Yeni Perde Tercihi

    Bayanların Yeni Perde Tercihi

    Hanımların gözünde bütün perde seçeneklerini ayrı bir özelliğe sahip. Ancak zebra perde modellerinin ise, perdeler içerisinde farklı bir yeri var. Temizleme, kullanım ve diğer kolaylıklarının yanı sıra, sıra dışı ve mükemmel desen özellikleri, bu perdelerin tercih edilmesine neden olmuştur. Bu perdeler çok sevildi ve kolay kolay kirlenmediği için ev hanımları tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı. Güncel dekorasyon seçenekleri içerisinde ilk sırayı alan bu ürün, müşteri beğeni kategorisinde ilk sırayı alan bir ürün haline geldi. Bu gün genç nesil, kullanımı ve temizliği çok kolay olan bu perdeleri tercih ediyor. Ofislerde patronlar, temizlik istemeyen ve uzun yıllar görkemli görünümünü koruyan bu perdeleri tercih ediyor. Firmamız, büyük ilgi gören bu perdeleri, kısa zamanda istediğiniz adrese gönderebilmektedir.

    Resimli ve Desenli Özellikler

    Bu ürünler hakkında birçok soru sorulmaktadır. Güneşte sararıp, sararmadığı, temizliğinin nasıl olduğu, dekorasyona uyum özellikleri, pahalı olup olmadığı ve benzeri birçok konuda sorular yöneltilmektedir. Özel kaplaması, bu perdeyi hem tozdan ve kirden korumaktadır. Hem de güneşin sarartma sorunlarından uzak tutmaktadır. Çamaşır makinelerinin elektrikle çalışması nedeniyle, kumaş perdelerin yıkanmasında elektrik sarfiyatı gerçekleşmektedir. Ayrıca su sarfiyatı da gerçekleşiyor. Kumaş perdelerde en önemli sorunlardan biri de, pahalı sabunlardır. Düğme takma, yıkamadan sonra ütüleme, düğmeleri tek tek takma ve korniş arızaları, kumaş perde sorunlarından bazılarıdır. Bütün bu sorunlar kumaş perde ile tarihte kaldı artık. Yeni nesil zebra perde seçenekleriyle tanışma zamanı geldi. Elektrik, su, para ve zamandan tasarruf için, estetik özelliklere sahip bu perdeler, hayatınızı çok kolay bir hale getirecektir.

    Perdeniz Size

    Perdeler, herkese bir şeyler hatırlatır. Bayanlar için perdeler, beyazlamayan ve temizlemesi günleri alan eşyaları hatırlatır. Zebra perde ile artık bu kötü düşüncelerden kurtulabilirsiniz. Zarafet, görkemli görünüş ve sanatsal renk özellikleriyle hatırlanacak olan bu perdeler, yıkama ve ütüleme eziyetini tamamen ortadan kaldırmaktadır. Çift taraflıdır ve kendi etrafında dönmektedir. Bu dönüş esnasında renklerin özelliklerine göre fonksiyonellik kazanmaktadır. Alt kısımdaki renkle üst kısımdaki renk, tam olarak üst üste gelince, perdenin öbür tarafı görünmektedir. Farklı renklerin üst üste gelmesi ise, perdenin kapanmasına neden olur. Tam anlamıyla güneşlik gibi kapama işlemi yapar. Bu perdelerle beraber bir de tül almak zorunda değilsiniz. Bu perdenin en önemli özelliği, tül ve perde görevini aynı anda icra etmesidir. Simli, özel desenli, pliseli, tablolu ve etkili geometrik şekilli birçok model vardır. Unutulmaz bir perde seçeneği için, sitemize girin ve istediğiniz modeli seçin.