Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Beykoz Jaluzi Perde Uygulaması

    Beykoz Jaluzi Perde Uygulaması

    Güneşlik ve tül özelliklerini bir arada bulunduran zebra perde çeşitleri, iki renkten oluşuyor. Ayrıca, desenli olan çeşitleri de vardır. Kolay temizlenir ve pahalı temizlik maddelerine ihtiyacı yoktur. Beykoz jaluzi perde çeşitlerinin temizlenmesi daha kolaydır. Nemli bir bezle silmeniz yeterlidir. Renk yapısı, uzun süre korunmaktadır. Dijital baskı resimlerle oluşturan zebra ve stor perde çeşitlerinde, baskıların ömrü uzundur ve dış etkenlerden etkilenmemektedir.

    Evinizi Yenileyin

    Estetik ve zarif bir salona sahip olmak için, özel olarak üretilen zebra ve stor perde çeşitleri, mobilya çeşitlerinizle, halı çeşitlerinizle ve boya dekor çeşitlerinizle, uyumlu bir şekilde üretilmektedir. Kir tutmayan bu modellerde, yüzlerce desen ve resim çalışması uygulanmaktadır. Bu özellikleriyle, evinizin havasını 180 derece değiştirmektedir. Ofisleriniz için yine etkileyici tasarım özelliklerine sahip olan stor perde çeşitlerinde, pratik mekanizmalar kullanılmaktadır. Zebra perdelerde, iki tambur arasında hareket eden perde sistemi kullanılmaktadır. Tamburu hareket ettirmek için, tırtırlı ipler kullanılmaktadır. Tırtırlı ipler, zincir görevi görerek, tamburu hareket ettirmektedir. Koyu renkler üst üste gelince, tül perde, farklı renkler üst üste gelince güneşlik özelliğine sahip olmaktadır. Beykoz jaluzi perde modellerinde kullanılan malzemeler de oldukça çeşitlidir. Pvc, alüminyum, bakır ve ahşap özellikli jaluzi perde çeşitleri, çok kolay silinmektedir ve temizlenmektedir. Alüminyum Beykoz perde çeşitlerinde, renk çeşitliliği, oldukça fazladır. Metal, altın sarısı ve bütün renk tonlarını kolaylıkla bulabilirsiniz. Ahşap tasarımlarda ise, kahverengi ahşap modellerinin cazibesini görebilirsiniz. Bakırın da kendine göre bir estetik etkileyiciliği vardır. Bu etkileyici özelliğin kullanıldığı bakır jaluzi perdeler de, stor perde kategorisinde, müşteri beğenisinde üst sıralarda yer almaktadır.

    Firmamızın Geniş Kataloğundan Tercih Yapabilirsiniz

    Renkleriyle, tasarımlarıyla ve özel fonksiyonel özellikleriyle tercih edilen bu perdelerin, yeni ve etkileyici modellerini, firmamızın kataloğundan beğenebilirsiniz. Dekor çalışmalarında, perdeler, bir evin olmazsa olmazıdır. Perdesi olmayan veya perdesi eski olan bir mekana, istediğiniz kadar dekor çalışması yapın. Asla estetik bir görünüşe ulaşamazsınız. Perdeler, ilk göze çarpan ve mekanların havasını etkileyen dekoratif ürünlerdir. Evinizin dekor çalışmalarına en uygun perde çalışmalarını, renk ve tasarım özellikleriyle tercih edebilirsiniz.