Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Beykoz Stor Perde Uygulaması

    Beykoz Stor Perde Uygulaması

    Süt beyaz veya kar beyazı gibi özelliklere sahip tüllere veya güneşliklere sahip olmak, her bayanın hayalidir. Bunun için çok pahalı temizlik maddeleri kullanılır. Ayrıca bu Beykoz stor perde çeşitlerinin, ütülenmesi ve kornişe takılması da, büyük problemdir. Şimdi sizi bu problemden kurtaracak bir çalışmayı sizlere sunacağız. Bu çalışmaların adı stor perde çalışmalarıdır.

    Nedir Stor Perdeler?

    İlk defa askeri amaçlı olarak kullanılan bu perdeler, hava saldırılarında, içerideki ışığın dışarı çıkmaması için icat edilmiştir. Stor şeklinde olan ve rolü şeklinde sarılan bu perdeler, sosyal hayatta yeni bir perde anlayışını ortaya çıkarmıştır. Özellikle ofislerde iş dünyasında büyük bir ilgi ile karşılandı. Jaluzi perdeler, ofis dünyasında hızla yayıldı. Peşinden zebra perdeler, bütün sosyal hayatımızda, en çok tercih edilen perdeler içerisine girdi. Beykoz stor perde çeşitlerinin özelliği, üst kısımdaki taburu saran ve alt kısımda başka bir tamburla buluşan bir sisteme sahip olmasıdır. Zebra ismini ise, bu perdelerin iki renkli olması nedeniyle verilmiştir. Bu iki renk tercihinde, ev dekor renklerine uyum önemlidir. Ayrıca ahşap ve metalik desen özellikleri de vardır. Resim ve desen çalışmaları da, zebra stor perde ürünlerinde kullanılmaktadır.

    Kolay Kullanım Özelliğine Sahiptir

    Bu perdelerin cazip olmasının nedenlerinden biri, fonksiyonel özelliklerinin çok kullanışlı olmasıdır. Eski perde çeşitlerinde, korniş üzerinden perdenin, sağda veya solda toplanması ile fonksiyonel özellik kazandırılmıştır. Bu perdelerin sağda veya solda toplanmasının yanı sıra, kir tutması da, büyük problem oluşturmaktadır. Perdelerin tek tek kornişten çıkarılması ve yıkanması tam bir problemdir. Ayrıca, bu perdenin ütülenip tekrar takılması da, aynı şekilde sıkıntılıdır. Bu problemler Beykoz stor perde, zebra ve jaluzi perde çeşitlerinde bulunmamaktadır. Bu perdelerin kirlenme süresi yaklaşık bir ile iki yıl arasındadır. Temizlemek için, makineye atmanıza gerek yok. Uygun sabunlu bir su ile silip durulamak yeterli. Özel pvc kaplı yüz özellikleri, kir tutmadığı için, kirin çıkması çok daha kolay olacaktır.

    Kaliteli Ürünlerimizle E-Ticaret Sitelerindeyiz

    Web sayfalarımızdan, istediğiniz model ve renkleri tercih edip, anında sipariş edebilirsiniz. Montaj ve satış olanaklarıyla, bu perde çeşitlerini, kolay kargo seçenekleriyle, anında adresinize sipariş edebilirsiniz.