Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Beykoz zebra perde - Dekor Çalışmalarına Uyumlu Stor Perdeler

    Beykoz zebra perde - Dekor Çalışmalarına Uyumlu Stor Perdeler

    Tekstil dünyasının yıldızı olan ve bayanların özel ilgi gösterdiği perde çeşitlerinde, renk, tasarım ve uyumluluk, dekor çalışmalarında oldukça önemli hususlar olarak karşımıza çıkmaktadır. Pileli, pilesiz, düz ve desenli perdeler, güneşlik ve tül olarak kullanılmaktadır. Aylık yıkanan perdeler, ütülenip, kornişlere tek tek takılması gerekir. Bütün bu özellikleriyle yorucu olan klasik perdeler, yerini yavaş yavaş stor perdelere bırakmaya başlamıştır. Yıkama ve ütüleme gibi sorunu olmayan bu perdeler, uzun süre temiz kalmaktadır. Üstelik sabunlu su ile silip durulamak suretiyle, temizliği de çok kolay ve ekonomiktir. Renkleri, desenleri ve özel resim çalışmaları, jaluzi, stor ve Beykoz zebra perde çeşitlerinin değerini artırmaktadır. Binlerce renk ve resim çalışması, mekanlarınız göz kamaştırıcı olmasını sağlayacaktır. Güneşlikle kullanılabilen zebra perdelerin estetik özellikleri, salon tasarımlarının göz kamaştırıcı olmasını sağlamaktadır.

    Başarılı Bir Dekorasyon

    Ahşap renk ve özelliklere sahip bir dekor çalışması için, ahşabın etkileyici renk özelliklerine sahip, mobilya, halı ve boya işlerini tercih ederiz. Ayrıca bu tasarıma uygun ahşap desenli stor perde çeşitlerini de tercih ederiz. Beykoz zebra perde modelleri veya jaluzi perdelerin ahşap desenli ürünleri, oldukça başarılı bir dekorasyon için, en iyi tercih olarak karşımıza çıkacaktır.

    Kullanım Özellikleri de Pratik

    Normal perdelerde, kornişin bozulması veya perde düğmelerinin düşmesi, perdenin sağa veya sola çekilmek suretiyle toplanmasını engellemektedir. Bu gibi durumlarda perdeyi toplamak için defalarca sağa veya sola çekmek zorunda kalabilirsiniz. Stor perdelerde ise, durum çok farklı. Jaluzi perdelerde yan kısımdaki iple anında perdeyi toplarken, aynı mekanizma ile açma ve kapama işlemini gerçekleştiriyorsunuz. Beykoz perde çeşitlerinde ise, yukarıdaki tambura bağlı zincir şeklindeki ipler, zincir görevi görerek, tamburun dönmesini sağlamaktadır. Stor perdelerin özelliği de oldukça pratiktir. Yan kısımdaki ipi çektiğiniz zaman, perde üst tamburda toplanmaktadır. İpi saldığınız zaman, perde inmektedir. Bu özellikleriyle, oldukça kolay ve zahmetsiz bir kullanım özelliğine sahiptirler. Kolay silinebilir özellikler ve uzun süre temiz kalma özellikleri, stor perdelerin en önemli özelliği olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu perde çeşitlerinde, özel boya ve tasarımlar kullanılmaktadır. Dijital özelliklere sahip bu boyama işlemleri, uzun yıllar etkileyici görselliğini korumaktadır.