Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Blackout Stor Perde Teknik Özellikleri

    Blackout stor perde modelleri son zamanlarda ev hanımlarının en çok tercih ettiği perde modelleri arasında yer alır. Sahip olduğu özellikleri ile aynı zamanda avantajlı bir perde modeli olmasının yanında ortamların şık ve zarif bir görüntüye bürünmesinde oldukça etkilidir. Bunun yanında farklı tasarımları ve renkleri ile dikkat çeken bir modeldir ve neredeyse her ortama uyum sağlama özelliği gösterir.

     

    Blackout stor perde teknik özellikleri farklı şekillerde karşımıza çıkar. Çünkü her pencere için uygun özelliklerdeblackout stor perde modelleri üretilebilmektedir. Yapılması gereken sadece pencere ölçülerinin alınması ve bunun ardından pencereye uygun bir şekilde üretim yapılmasıdır. Genelde birinci kalite kumaştan üretilen blackout stor perde modeller, ayrıca %70 polyester ve %30 pamuk karışımından oluşmaktadır. Bunun yanında ağırlık olarak ise metrekare başına 250 gr olacak şekilde üretilmektedir.

     

    Blackout Stor Perde Özellikleri Nelerdir?

     

    karartma stor perde

     

    Blackout stor perdeler, rengarenk tasarımlarının yanı sıra farklı model ve desenlerde üretilebilir. Önemli olan kumaş seçimi ve desendir. Bu şekilde perdeler bulunduğu her ortama uyum sağlar ve bunun yanında oldukça kullanışlı perde modelleri olma özelliğine sahiptir. Ayrıca kendi içerisinde birtakım özelliklere sahip olan blackout stor perdelerin bu özellikleri genel olarak şu şekilde sıralanabilir;

     

    • Blackout stor perdelerin en önemli özelliklerinden biri güneş ışığını istendiği gibi kesmesidir.
    • Odanın ya da ortamın karanlık olmasını sağlar ve bunun yanında odanın güneşe karşı korunmasına da yardımcı olur.
    • Gece çalışılan, bebek odaları ve yatak odaları için en uygun modeller arasında yer alır.
    • Projeksiyonum sunumu gibi çalışmaların yapıldığı mekanlar için uygundur.
    • Hangi renge sahip olursa olsun yüzde 100’e yakın karatma sağlar.
    • Genel olarak 3 katlı ve kalın kumaştan dokunur.
    • Işığı geçirmemesi adına içerisinde siyah renkte iplik astarlar bulunur.

     

    Eğer siz de blackout stor perde modellerine ihtiyaç duyuyorsanız, sizlere bu konuda kaliteli hizmetler sunan firmamıza gelin ve profesyonel çözümlerin tam ortasında yer alır. Kalite ve uygun fiyatın bir arada yer aldığı firmamızda siz de istediğiniz perdelere sahip olabilirsiniz.