Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Bostancı Baskılı Zebra Perde Çalışması

    Birbirinden estetik baskılı zebra perde modelleri ile aradığınız şıklığı yakalayın !

    Bostancı Baskılı Zebra Perde Yapımı

    Sürekli kendini yenileyen ve birçok farklı modele sahip olan zebra perdelerin bir diğer çeşidi de baskılı zebra perdelerdir. Her çeşidi ile ortama farklı bir hava katan zebra perdeler, baskı özelliği ile kullanıldığı takdirde standart zebra perde modellerinin dışarısında bir estetik dizayn meydana getirir.

    "İlk olarak Avrupa'da özellikle Almanya ve İngiltere’de hızla popüler olan baskılı zebra perdeler, bu bölgelerden sonra ülkemizde de kısa süre içerisinde popülaritesini arttırarak en çok tercih edilen perde modelleri arasında yerini almıştır."

    Baskılı zebra perde noktasında değinilmesi gereken bir nokta da; zebra perdelerin nasıl konumlanması gerektiğidir. Genel olarak zebra perdeler bir mekanizmaya sahip olduğu için kullanılacak pencerenin boyutu hayli önemlidir. Boyutlar dikkate alınarak perde dikimi ve mekanizma ayarı yapılır. Bunun yanı sıra perdelerde iki farklı renk olduğundan hem aydınlatıcı hem de güneşi engelleyici özelliği bulunduğunu ifade etmek gerekir.

    Zebra perdelerin güneş ışığını engelleme konusunda dikkat çekilmesi gereken nokta; zebra perdelerin, karartma zebra perdeler ile kıyaslandığında güneşi engellemekte yeterli olmadığıdır. Bu nedenle; güneş gören bir alana baskılı perde kullanmak isteyen bireylerin daha dikkatli olması ya da düz bir stor perdeyi güneşlik olarak kullanmaları ve perdelerini güneşin yıpratmasına izin vermemeleri gerekir.

    Temizlik konusuna gelecek olursak, baskılı zebra perdelerde diğer mekanizmalı perdeler gibi olup yıkanması kolay perdelerdendir. Aparatından çıkartmadan silinebilir ve yıkanabilir olmasıyla kullanım kolaylığı sunan baskılı zebra perde seçiminde kaliteden ödün verilmemesi gerekir. Aksi takdirde evinizde yahut iş yerinizde kullanacağınız baskılı perdelerinizi birkaç kez yıkadığınızda, deterjan ile temasa giren baskıların yok olduğunu görebilir ve perdenizi düz bir perde olarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu durumun nedeni; kullanım ağı arttıkça perdelerde boya kullanımı da artması ve kalitesinin düşmesidir.

     Zebra Perdenin Adresi

    Zebra perdelerin adresi olarak nitelendirebileceğimiz Bostancı zebra perde sizlere birbirinden kaliteli ve estetik modelleri bir arada sunarak karar verme noktasında işinizi hayli kolaylaştırır. Bu noktada dikkat çekilmesi gereken kısım; perdeler güneş ışınlarıyla temas eden, toz ve kir ile bir arada kullanılabilen ev, ofis vb. dekorlarından biri olması sebebiyle perdelerinizde hiçbir zaman kaliteden ödün vermemeniz gerektiğidir.

    "Dolayısıyla birbirinden kaliteli ve estetik perdeler için Bostancı zebra perdeyi hizmetini seçerek perde seçimi aşamasında bakış açınızı değiştirebilir, ev ve iş yerlerinizde harikalar yaratabilirsiniz. "