Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Bostancı Karartma Stor Perde Çalışması

    Bostancı karartma stor perde çalışması ile perdede son modayı yakalayın !

    Bostancı Karartma Stor Perde Çalışması

    Karartma stor perdeler bulunduğumuz ortamı güneş ışınlarının zararlı etkilerinden koruyan ve ısı ve enerji tasarrufu sağlayan stor perde çeşitlerinden biridir. Ayrıca bu perdeler bulunduğunuz ortama girecek ışığı %100 absorbe etme özelliği ile ön plana çıkmaktadır. Kullanımı ofis ve iş yerlerinde yaygın olarak devam eden perdeler şimdi evlerde de sık sık kullanılmaya başlanmıştır.

    "Evlerimizde bulundurduğumuz güneşliklerin yerini zamanla bu tarz stor perdeler alarak evlerimizin görünümlerini değiştirmiş ve bizlere kolaylık sağlamıştır. Karartma stor perdelerin bir diğer önemli özelliği ise gündüzleri evinizi karanlık bir ortama dönüştürerek gölgelendirmek ve ışıkta uyuyamayanlara bir artı özellik katmaktır."

    Gelelim bu stor perdenin özelliklerine; ilk olarak perdenin kumaşı özel kumaşlardan olup ham bir kumaş değildir. Ayrıca kullanışı ve üzerinde bulunan boruya rahatlıkla sarılabilmesi için ham kumaşa özel bir apre uygulanılarak kullanılır. Apre kumaşta leke tutmayı ve tüylenmeyi engelleyen kimyasal bir kaplamadır. Bu tarz perdelerin ışığı kesebilme özelliği de apre sayesinde gerçekleşir.

    Bu perdeler diğer stor perdelerde de olduğu gibi duvara monte edilerek bir zincir ya da kumanda yardımıyla hareketi sağlanır. Buna ek olarak stor perdelerin genelinde olduğu gibi bu tarz perdelerinde temizliği kolaydır. Montaj yerinden perdeyi çıkarıp yıkayabilir yada olduğu yerde perdenin tozunu da alabilirsiniz.

    Karartma Stor Perde

    Tüm stor perdeler belli bir mekanizmaya sahip olduğu için kalitesi önemlidir. Karatma stor perdelerde de diğer stor perdelerde olduğu gibi kalite çok önemlidir. Çünkü bu tarz perdelerin kumaşları farklılık göstermektedir. Bu yüzden bu perdelerden yana seçim yapacak olursanız kumaşa ve kaliteye dikkat etmelisiniz.

    "Seçim aşamasında Bostancı stor perde ile seçim yapacak olursanız o zaman hiç kuşkusuz evinize en iyi perdeyi almış olacaksınız. Çünkü Bostancı stor perde karartma stor perde konusunda en iyi söz sahiplerinden biri olup ham bir kumaşı sizlere sunmaz. Daima kaliteyi ve estetiği ön planda tutarak seçimlerinizi doğru yönde kullanmanızı amaçlamaktadır. Sizlere satış aşamasında bu garantiyi sunmayan başka stor perdecilerden seçiminizi yapmamanızı ve daima kaliteden yana olmanızı öneririz."