Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Bostancı Mengerler Stor Perde Uygulaması

    mengerler screen stor perde uygulaması

    Vaktimizin çoğunu odalarda geçiririz. Evimizin ve iş yerimizin bir sürüsü odası vardır. Biz bu odalarda çalışır, toplantılar yapar, yemek yer, sohbet eder ve uyuruz. Özellikle yatak odalarımızda ve iş yerimizdeki odalarda alana güneşin girme açısı oldukça önemlidir. Fazla gelen gün ışığını çoğu zaman engellemek isteriz. Resimde görüldüğü gibi bostancıda bulunan mengerler mersedes firmasına yapmış olduğumuz stor perdeleri inceleyebilirsiniz

    Bu perdeler sayesinde istediğimiz zaman gün ışığının odaya girmesine izin verir ve istediğimiz zaman gün ışığının odaya girmesini engelleriz. Bu yazımızda size en iyi güneşlik olan perdeler hakkında bilgi vereceğiz. Aynı zamanda çok iyi bir dekorasyon ürünü olan bu perde, alanınızı ferah göstererek sizin daha kaliteli çalışmanızı ve uyumanızı sağlar.

    Özellikleri:

    Genellikle güneşlik amaçlı kullanılan bir perde türüdür. İçinde yer alan motor panel sayesinde uzaktan kumanda ile kullanılır. Çekme düzeneği olan türleri de mevcuttur. Çekme düzeneği olan perdeler ikiye ayrılır; düz perdeler ve katlanan perdeler. Düz perdeler, yukarıda bulanan silindir şeklinde borunun üzerine sarıla sarıla yukarı çıkar. Katlanan perdeler ise, birbirinin üzerine katlanarak düz bir şekilde yukarı çıkar. Yukarı katlanarak ulaşan türe, dilimli stor perde denir.

     Çeşitleri:

     -Dilimli perde Çeşitleri

     -Çift Mekanizmalı Perde Çeşitleri

     -Keten Perde Çeşitleri

     -Dijital Baskılı Perde Çeşitleri

     -Boncuklu Perde Çeşitleri

     Kullanım Alanları:

    Monte edilmesi oldukça kolay ve hızlı olan bu perdeleri istediğiniz her mekânda kullanıma uygundur. Özellikle kalın kumaştan yapılmış olanları yatak odanızda kullanmanızı tavsiye eder. Güneş ışınlarının yoğun olduğu yaz aylarında, bu perde sayesinde rahat ve kalite bir uyku uyumanız mümkün. Ayrıca ayağa bile kalkmadan kumanda ile istediğiniz gibi seviyesini yönlendirebiliyorsunuz. İş yerinizde kullanmak isterseniz, alanınıza uygun bir renk tercih edebilirsiniz. Bu sayede konforlu ve ferah bir şekilde iş görüşmelerinizi yapabilirsiniz.

    Küçük cafe ve butik dükkânlar için tozpembe ve pastel tonlar oldukça idealdir. Özellikle dükkânınızı kapadıktan sonra perdenizi yarıya kadar indirip şık bir görüntü elde edebilirsiniz. Evinizde ve odalarınızda beyaz, açık gri ve buz mavisi gibi pastel tonlar kullanabilirsiniz. Pastel ve açık tonlar mekânı her zaman aydınlık ve ferah gösterir. Bostancı ilçesi mağazamıza çok yakın olduğu için referanslarımız arasında devamlı yerini almaktadır.