Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Bostancı Sahili Ahşap Görünümlü Jaluzi Perde Uygulaması

    ahşap göübümlü jaluzi perde bostancı

    Evlerin ve ofislerin vazgeçilmez perde ürünleri arasına giren ahşap görürünmlü jaluzi perde ürünleri, son zamanlarda, ev tekstili ürünleri arasına girmiştir. 16, 25, 50 mm modellerle üretilen perde, evimizin dekoruna göre üretilmeye başlanmıştır. Kullanışlı olan bu perde, ahşap, metal, deri ve plastik ürünlerden imal edilebilmektedir. Evlerimizde de görmeye başladığımız perde, kirlenme bakımından, klasik perdelere göre daha uzun ömürlüdür. Temizlenme konusunda ise, yüzeysel temizlik yetiyor.

    OFİSLERİN VAZGEÇİLMEZ ÜRÜNÜ JALUZİ PERDE, EVİMİZDE

    Uzun kenarı pencere eninde, kısa kenarı ise 5-10 cm olan küçük dikdörtgen parçalarının, yukarı doğru enine dizilmesinden oluşan ahşap görünümlü aluzi perde ürünleri, yukarı doğru toplanabilmektedir. Bu dikdörtgen parçaları yan yana gelince, pencereyi tam kapatabilmektedir. Yukarı çekildiğinde ise arka arkaya dizilmektedir. Bu şekilde pratik bir kullanımı olan bu perde çeşitleri, silinerek temizlenebilir. Bu pratik yönü ile günlerce perde yıkamaktan, ev hanımları kurtulmaktadır.

    PRATİK KULLANIMLIDIR

    Etkili ve güvenli bir şekilde üretilen perdeler, dışarıyı rahatlıkla görebildiğiniz gibi, dışarından ise görünmeniz oldukça zordur. Pratik yapısı ile ofislerin vazgeçilmez ürünü olan bu perde ürünleri, dikey perde ve stor perde gibi ürünlerle aynı kategoridedir. Klasik kumaş perdelerin yerini yavaş yavaş almaya başlayan dikey perde, stor perde ve bu perde ürünleri, özel kaplama ürünler olduğu için, temizliği de kolaydır.

    JALUZİ PERDE TEMİZLİĞİ

    Bu perdelerin temizliği oldukça kolaydır. Perde yerinden sökülmesinden sonra, ılık bir su ve kumaş deterjanı ile yıkanması yeterlidir. Tahriş gücü yüksek yağ çözücü, çamaşır suyu ve benzeri kimyasalları kullanmak, perdelere zarar verir. Özel bir baskı ile üretilen bu perdeler, yumuşak bir malzeme ile silinmesi de, temizliği için yeterlidir. Yüzeysel bir temizlik yapılacaksa ürünleri, yerinden sökülmeden, kapalı bir şekilde, leke çıkarıcı özel kimyasallarla temizlemek yeterlidir. Bu konuda dikkatli olunacak nokta, kullanılacak kimyasalın, yüksek tahrip gücüne sahip olmamasıdır. Birde sert cisimlerle, mekanizmaya zarar verecek şekilde silmek, perdenin yıpranmasına neden olacaktır.