Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Bu Perdeler Tam Size Göre

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Ofislerin, evlerin ve daha bir çok yerin kullandığı farklı tipte kendine uygun şekilde seçtiği perdeler vardır. Ofisinizin, evinizin istediğiniz tarzda olmasına yardımcı olan ve tamamlayan bir öğedir. Çünkü her anlamda ihtiyaç olduğundan olmazsa olmaz bir ürün oluyor ve kullanıldığı görülmektedir. Perdeler de zamanla teknolojinin ilerleyişi ve sanayinin yoğun şekilde kullanılışı sayesinde daha kaliteli, uzun ömürlü, diğerlerine göre avantajları bol olan perde modelleri piyasaya üreticileri tarafından sürülmüştür. Bu avantajlı ürünlerin en çok kullanılanı stor perdelerdir.

    Avantajları ve özellikleri nelerdir ?

    Kullanımda her anlamda avantayı bulunan bu perdelerin özellikle 2 yaşından daha büyük her kişinin kullanabilmesini sağlayan kolayca açılıp kapanan mekanizmaya sahiptir. İstenildiği yöne mekanizma yerleştirilmesi ile metal ya da plastik zincir yerleştirilmesi ile kolay bir şekilde açılıp kapanması sağlanmaktadır. Diğer perdeler gelende tül olurken nemde ve su tutmama özellikleri olmadığı için kolay kirlenip sorunlar yaratırken stor perde modelleri gibi olan stor perdelerde akrilik ve su geçirmeme özelliği göze çarpar ve en önemlisi neme dayanıklı olup sıkıntı yaratmamaktadır. Üretilirken % 100 polyester maddeden yapılırken yanlarından atma ve sökülmesi sıfıra indirilmesi için eritme ip yöntemi kullanıldığı bilinmektedir.  Stor perdelerde bir başka özellikte çift katlı olması ve en fazla % 30 oranında ışığın geçişine izin vermesidir. Bu sayede ortamı tamamen karanlık bir hale de getirmemektedir.

    Çeşitlerini incelemek gerekirse

    Şıklığını perdeler üzerinde de göstermek isteyen kişilere özel stor perdelerde aynı model devamlı kullanılmakta ve bunlar evinizin tarzına bağlı değişen baskılardan ya da desenlerden oluştuğu modeller bulunurken çocuk odaları içinde bu türü çizgi film kahramanları ile birlikte yapılmaktadır. Daha şık ve sade evlerde kullanılan modeli ise ekonomik olarak bilinen beyaz, kırık beyaz renklerinin kullanıldığıdır. Daha hareketli bir evde ise simli modelleri göz doldururken, ofisler için daha koyu renklerin seçildiği karartma olarak bilinen modelleri tercih edilmektedir. Bunların içerisinde ama daha kullanışlı ve çok amaçlı olan çift mekanizmalı olan tül ve stor kısmı ayrı mekanizma ile çalışan modeli üreticiler tarafından alıcılara sunulmaktadır.

    Fiyatları nasıl değişir ?

    İnsanların istekleri çeşitliliği oluştururken daha şık ve ilgi gören modellerin fiyatları biraz daha fazla olurken, stor perde fiyatları gibi stor perdelerin de fiyatları satış esnasında metre kare cinsinden hesaplanır ve pencereniz ya da kapınızın arkasını cam kısmının kapanması için en uygun en ve boy oranına göre alınır ve metre kare arttıkça fiyatta artmaktadır.