Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Bu Senenin Perde Modelleri

     

    Her kadın evini önemser ve onu dilediği tarzda bir dekorasyon ile donatmaya çalışır. Tabi bu sırada çeşitli aksesuarlardan da yardım alır. Kadınlara dekorasyon konusunda en çok yardımcı olan parçalardan biri ise perde modelleridir. Farklı renk ve tasarımları ile birçok alternatifi beraberinde getiren perdeler, evlerde şık ve havalı görüntüler oluşması adına büyük bir önem arz eder.

     

    Bu senenin perde modelleri arasında birçok farklı tasarımdan bahsetmek mümkündür. Özellikle geçen yıl olduğu gibi bazı modellerin hala revaçta olduğunu ve kadınların beğenisini kazanmaya devam ettiğini söylemek yanlış olmaz. Bunlar arasında ilk olarak ön plana çıkan perde modeli, stor zebra perdelerdir. Perde sektörü içerisinde müşterileri için hızlı ve kaliteli hizmetler sunan firmamız, aynı zamanda onlara profesyonel çözümler ile yardımcı olur. Bunun yanında hizmetlerini tamamen profesyonel bir kadro ile gerçekleştirir ve sizlerin sorun yaşamasına izin vermez.

     

    bu senenin perde modelleri

     

    Yeni Yılın Perde Modelleri Hangileridir?

     

    Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bazı modeller çeşitli güncellemeler yapılarak yeni yılda da revaçta olmayı başarmıştır. Bunlar arasında tek kanat fon perde ve stor zebra perdeler yer alır. Bunu yanında kruvaze ve iplikli perde modelleri de yine tercih edilen perdelerden olmaktadır. Sektörde hizmet sunan firmamız, belirtmiş olduğumu bu modellerden her birini sizler için en uygun fiyat aralıkları ile satışa sunmaktadır. Bunun yanında farklı renk ve tasarımlarda geniş ürün yelpazesi bulunan firmamızda aradığınız pek çok modeli karşınızda görmeniz mümkündür. Şimdi, sizler için bu senenin perde modellerini liste şeklinde sırlayalım.

    • Tek kanat fon perde
    • Stor zebra perde
    • İplikli tül perde
    • Dantel işlemeli perde
    • Desenli ya da baskılı perde
    • Kruvaze perde
    • Ahşap Jaluzi Perde
    • Kumaş dikey perde

     

    Eğer evinizde değişiklik yapmayı düşünüyorsanız ya da yeni baştan bir ev oluşturuyorsanız, siz de perde modellerinde bizi tercih edebilir ve sizler için sunduğumuz geniş çaplı hizmetlerden faydalanabilirsiniz. Daha fazla zaman kaybetmeden hemen firmamıza gelin ve sizler için bir araya getirdiğimiz en etkileyici ve şık perde modellerini daha yakından görme imkanını elde edin.