Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Burgazada Öğretmen Evi Perdelerini Yeniledi

    buragada öğretmenevi pileli boncuklu zebra perde

    Armoni perdeyi tercih eden  Burgazada Öğretmen evi tüm perdelerini yenileyerek dilimli boncuklu plise perde yaparak yepyeni bir dekorasyon oluşturmuştur. Kısaca zebra perdelerden bahsedicek olursak.

    Perde ürünleri, klasik perde anlayışını geride bırakan, pratik kullanımlı, kolay temizlenen ve bin bir renk ve deseni ile alıcı bulan bir üründür. Pratik açma ve kapama özelliği ile tercih edilen zebra perde ürünleri, sürekli olarak düzgün durması nedeni ile oldukça beğenilen bir üründür. Zebra desenli ve kaset şeklindeki kumaştan dokunmuş olan bu perde, yeni perde modeli ile günümüzde oldukça tercih edilen bir ürün haline gelmiştir. Pileli ve değişik desenli üretilen bu perde, motorlu ve motorsuz olarak piyasada bulunmaktadır.

    BU PERDENİN EVDEKİ HALİ

    Ofislerin vazgeçilmez ürünleri olan perde, stor perde, jaluzi perde ve dikey perde ürünleri, artık evlerimizde. Ofislerin oldukça yoğun olması nedeni ile klasik perdelerin yıkanma süreleri daha az olmuştur. Bu nedenle, daha kurumsal bir hava veren dikey perde ürünleri, daha çok tercih edilmeye başlanmıştır. Özellikle zebra perde çeşitleri, ofislerin yanı sıra, evlerde de kullanıma açılmıştır.

    TEMİZLİĞİ

    Perde, ismini, perdenin uzun şeritlerinin iki renkli olmasından almıştır. İki renkli olan bu perdeler, yukarıdaki ve aşağıdaki iki rulo arasında kayan bir mekanizma ile üretilmiştir. Bu iki rulo arasında perde kayarken, aynı renkler üst üste gelince perde açılmış oluyor ve dışarıyı görebiliyorsunuz. Ancak farklı renkler üst üste gelince perde kapanmış oluyor.

    Perdenin temizliğinde, çok özel temizlik kimyasallarına ihtiyaç yoktur. Temizlik maddelerinden en basit olanlarını seçmeniz yeterli. Tahriş gücü yüksek temizlik ürünleriyle temizlemeniz, perde çeşitlerine zarar verebilir. Bu nedenle, tavandaki aparattan perdeyi söktükten sonra ılık su ile ve normal bir deterjanla perdeyi yıkamanız yeterli. Sert olmayan bir bezle temizliğin etkisini artırmak için fırçalamanız yeterli. Fırça kullanmak isterseniz, öncelikle, yumuşak dişli fırçaları kullanmanız yeterli. Yumuşak olmazsa, perde çok zarar görebilir.