Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Çekmeköy Jaluzi Perde - Her Yaşa Uygun Tasarıma Sahip Perdeler

    Çekmeköy Jaluzi Perde  - Her Yaşa Uygun Tasarıma Sahip Perdeler

    Şık, estetik, görkemli ve etkileyici perdeler, bir mekanın mükemmel olması için, son derece önemlidir. Günümüzde, stor perde çeşitlerindeki çeşitlilik, yeni renk tasarımları, desenler ve resimler, her yıl yenilenmektedir. Her yıl yenilenen bu perdelerde, zebra, Çekmeköy jaluzi perde ve stor perde gibi çeşitler, müşterileriyle buluşmaktadır. Firmamızın göz kamaştıran modellere sahip kataloğundan, istediğiniz modeli seçebilirsiniz.

    Stor Perdeler

    Tavana veya pencerenin üst kısmına monte edilen stor perdelerde, çiçek, manzara, kız çocuklarına özel barbi ve bebek tasarımları, erkek çocuklarına özel araba ve süper kahraman tasarımları, en çok kullanılan çalışmalardır. Bambu, ahşap ve benzeri ahşaba özel modeller de, büyük ilgi görmektedir. Çekmeköy jaluzi perde çalışmalarında da, ahşap modellerin tercihi oldukça fazladır. Metalik, altın sarısı ve birçok renk seçeneği, jaluzi perdelerde bulunmaktadır. Zebra perdelerindeki iki renk ve koyu renkler üzerindeki çiçek ve benzeri tasarımlar, her yıl yeni modellerle tüketicinin karşınıza çıkmaktadır. Pvc, alüminyum, bakır ve ahşap malzemeden üretilen jaluzi perdeler de, müşteri kategorisinde üst sıralarda yer alan ürünlerdir.

    Zahmetsiz Kullanım

    Normal perdelerde, korniş montajı, perdenin düğmelerinin tek tek takılması ve perdenin kornişe takılması, başlı başına bir iştir. Kornişin bozulması ve perdenin kornişte kaymaması, her gün perde çekme eziyetini meydana getirmektedir. Şehir kirliliğinin fazla olması nedeniyle, perdelerin kirlenmesi de, ayrı bir derttir. Stor, jaluzi ve zebra perde çeşitlerindeki renk ve tasarımlarda oldukça geniş bir çeşitliliğe sahip. Stor perdelerin üst kısmındaki tabur, yan kısımdaki ipin çekilmesi ile birlikte, perdeyi toplamaktadır. Zebra perdelerde ise, üst tambur ile alt tambur arasında, perde gidip gelmektedir. Aynı renklerin hizaya gelmesi ile perde açılmaktadır ve içeri ışık girmektedir. Farklı renklerin üstü üste gelmesi ile birlikte, perde kapanmaktadır. Güneş ışınları, bu halde içeri girmemektedir. Çekmeköy jaluzi perde çeşitleri nde ise, durum biraz farklıdır. 25 milimetre küçük kenarı ve pencerenin durumuna göre 2 metre genişliği olan küçük dikdörtgen parçalar, yere yatay bir şekilde üst üste monte edilir. Yan kısımdaki mekanizma sayesinde, bu dikdörtgen parçalar açılır ve kapanır. Güneşin zararlı ışınlarından etkilenmeyen bu ürünler, uzun ömürlü kullanım kapasitesine sahiptir.