Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Çekmeköy Stor Perde

    Çekmeköy Stor Perde

    Evinize, dairenize veya ofisinize perde taktıracaksınız. Bunun için bir çok modeli tek tek gözden geçirdiniz. Bu modellerin tek tek gözden geçirilmesi işlemlerinde, klasik perdelerden Çekmeköy stor perde çok modeli tek tek incelersiniz. Klasik perdelerin yerini almaya başlayan stor perdelerin pratik kullanımı ve kolay temizlenebilir özelliği, bayanların tercih etme nedenleri içerisinde yer almaktadır.

    Aradığınız Mükemmel Kalite

    Şekilsel özellikleriyle tercih edilen stor perde, zebra perde ve jaluzi perde çeşitleri, kolay kullanımıyla da tercih edilen ürünler içerisinde yer almaktadır. Güneşin yakıcı özelliklerini engelleme ve dekor çalışmaları için en iyi modellerin tercih edilmesi, stor perdelerinde oldukça önemli bir husus olarak karşımıza çıkmaktadır. Özel baskılar, silme veya benzeri temizlik işlemleri esnasında, her hangi bir deformasyona uğramamaktadır. Ayrıca, malzeme yapısı da, temizlik ve benzeri işlemlerle bozulmamaktadır. Konusunda profesyonel olan firmamız, Çekmeköy stor perde çeşitlerinde, aradığınız mükemmel hizmet anlayışını sunmaktadır.

    İki Renkli Zebra Perdeler

    Spor, ekonomik, iki renk, resimli ve desenli özellikleriyle, yüzlerce modelle üretilen bu perdeler, Çekmeköy stor perde kategorisinde en çok tercih edilen modellerdir. Zebra perdelerin iki renk özelliği, zebra isminin kullanılmasını sağlayan özelliktir. Zebra hayvanlarındaki iki renk özelliğinden esinlenerek oluşturulan bu modelde, koyu renk kısımlarına özel desen çalışması uygulanmaktadır. Genel görünüm özelliklerine, çiçek ve manzara gibi tasarımlar, en çok kullanılan tasarımlardır. Stor perde olarak üretilen birçok modelin, pratik kapatma ve açma özelliği, dekorasyon çalışmaları ile olan uyumlu özelliklerle bir bütünlük sağlamıştır. Bu bütünlük sayesinde, göz kamaştırıcı görseller meydana gelmiştir. Ütü istemeyen ve pahalı temizlik maddeleri ile temizlenmesine gerek kalmayan bu perde çeşitleri, genel perde tasarımları içerisinde, en şık ve en zarif ürünler olarak değerlendirilmektedir. Kolay montaj özelliklerinin yanı sıra, sağlam malzeme özellikleri de oldukça önemlidir. Pvc kaplı özellikleriyle, kolay temizlenebilir kumaş özellikleriyle, stor perdeler örnekleri, temizlenebilir özelliklere sahiptir. Desen çalışmalarının ve resim çalışmalarının en güzel bir şekilde uygulandığı bu stor perde çalışmaları, hayalinizdeki dekoratif mekanların oluşmasında, etkili rol oynamaktadır. Kolay kullanımının yanı sıra, ev ve ofislere özel tasarımlar, bu kategoride her yıl yenilenmektedir.