Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Dekoratif Ve Popüler Perde

    Dekoratif Ve Popüler Perde

    Elektrik faturasını ödemekten yorulanlar ve ütüyü görmek istemeyenler için, stor perde modelleri, istediğiniz etkili özellikleri bir araya getirmektedir. Özel kaplamalı modeller, uzun süre temiz kalır. Bunun nedeni, yüzeysel yapısının diri tutmamasıdır. Ayrıca, rulo şeklinde olduğu için, perde rulonun içinde temiz bir şekilde kalır. Eski perde seçeneklerinde perde sürekli olarak açıktadır. Bu nedenle hızlı kirlenir. Bu perdeler kapalı yanı yukarıda ruloya sarılı olduğu sürece, toz ve kirden korunmaktadır. Perdenin kumaş türü, son derece önemlidir. Kumaş türüne göre temizleme işlemi gerçekleştirilmektedir. Bu perdeleri temizleyen kişilere yılda veya iki yılda bir vermek suretiyle temizleyebilirsiniz. Kendiniz temizlemek isterseniz, banyoda fayansın üzerinde yumuşak bir süngerle kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Rulosunu bozmadan perdeyi açın ve temizleyin. Daha sonra perdeyi pencereye monte edip kurutabilirsiniz.

    Popüler Perde

    Yeni ve oldukça popüler hale gelen bu perdelerle, hayallerinizdeki dekoru meydana getirebilirsiniz. Evinizin mükemmel görünümünü sağlayan bu perde çeşitleri kolay kullanım özelliklerine sahiptir. Günlük hayatımıza girmesiyle birlikte, eski moda perdelere olan ilgi azaldı. Artık yeni moda perde kategorisinde, stor perde seçenekleri tercih edilmektedir. Evini yenileyenler, evlenenler, eski eşyalarını değiştirmek isteyenler, öğrenciler ve ofisini yenileyenler, bu ürünün kaliteli özelliklerini tercih edebilir. Görkemli ve etkileyici desen özellikleriyle sıra dışı dekor çalışmalarının en popüler üyesi olan bu perde seçenekleri, perde anlayışını tamamen değiştirmektedir. Karartmalı, pliseli, simli, pamuklu ve polyester özelliği ile tercih edilen bu ürünler, renk, desen ve tasarım özelliği bakımından çok çeşitlidir.

    Dekoratif Perde

    Kornişlerle, pahalı deterjanlarla, çamaşır makinesi servis elemanlarıyla ve perde ütüleme işlemleriyle uğraşmak istemeyenler için bu perde en çok tercih edilen ürün haline gelmiştir. Ev dekorasyonlarında, istediğiniz özellikleri bir arada bulabilirsiniz. İstediğiniz renk, desen ve tasarım özellikleri, katalogda bir araya getirilmiştir. Profesyonel model özelliklerini sizler için bir araya getiren firmamız, evinizin mükemmel görünmesi için en iyi renk seçeneklerini bir araya getirmiştir. Çocuk odası, yemek odası, mutfak, salon, ofis toplantı salonları, seminer odaları, projeksiyon odaları, sinema odaları ve plan proje odaları, stor perde seçenekleriyle daha şık bir görüntüye kavuşmaktadır. Özellikle karartma özellikleriyle, çok kullanışlı ve çok pratik özelliklere sahiptir.