Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Dikey Perde Nerelerde Kullanılır

    dikey perde kullanım sorunları

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Yaşanılan mekânların etkileyici bir görünüme gelmesi için dekor yapılır. Bu dekor içinde camlarımızı örten perdeler önemlidir. Bu sebeple perde seçimini yaparken camların durumuna göre seçim yapmalıyız. Kolay sökülüp takılması ve oldukça şık durması nedeniyle dikey perde ev ve işyerlerinde kullanılmaktadır. Genellikle ergonomik cam özelliği olan camların örtülmesi ve farklı seçenekleriyle kullanımı pratiktir. Üç farklı maddeden yapılan dikey yapıya sahip perde, PVC, kumaş ve metal olarak yerinize göre ölçülerek hazırlanır.

    Genellikle ofis tarzı kullanılan mekânlarda hem dekor açısından hem de güneş ışığını kesmesi açısından oldukça faydalı olan Dikey olan perde, çok çeşitli renklerde tercih edilebiliyor. Bazı renklerin güneş ışığını emdiğini biliyoruz. İşte bu sebeple dikey perde teknolojisi çok tercih edilmektedir. Bu perde ile hem dekor hem de yer kaplaması önlenmiş oluyor. Temizliği de çok basit olan bu perde çeşidini kafeler, oteller, marketler vb. gibi iş yerlerin de tercih edilmektedir.

    İşyerleri için düşünülen, pratik takılması ve sökülmesi ile birlikte belirli ölçüleri bulunan ve mekânlara kattığı şıklığı ile diğer perde çeşitlerinin önünde yer alan dikey olan perde, kullanıldığı yerde insanları oldukça etkilemektedir. Çünkü kullanımı ile size rahatlık sağlarken bakanları da kendine hayran bırakır. Doğru renk ve yerde kullanılırsa çok etkili olacaktır. Dikey perde yan taraflarında ipi ile kullanılabildiği gibi zincir yapısıyla da kontrol edilmektedir.

    Bu yolla yanlara veya tek bir tarafa doğru açılan perdeler olabildiği gibi genellikle ortadan sağa ve sola doğru açılan tip tercih edilmektedir. Kolay temizliği ile tercih edilen dikey olan perde, renk olarak ta birçok seçenek sunmaktadır. İnsanların bütçelerine de uygun olan fiyatlarıyla bu perdeler mekânlarınıza ayrı bir hava katacaktır. Üç modeli ve ayrı ayrı ölçüleri bulunmaktadır.