Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Dikey Zebra Perde Nasıl Yıkanır

    Perdeler, artık tasarımları ve modelleri kadar çeşitli avantajlarıyla da ön plana çıkan aksesuarlar olmaya başlamıştır. Mekanlara şık ve cezbedici görüntüler sunmasının yanında kolayca temizlenmesi de son dönemde çıkan perdelerin önemli özellikleri arasında yer alır. Çünkü her perde zamanla tozlanır ya da çeşitli şekilde kirlenebilir. Böyle bir durumda perdelerin temizlenmesi ve tekrar şık bir görünüme kavuşturulması gerekir.

    Dikey zebra perde nasıl yıkanır?sorusuna detaylı bir şekilde cevap vereceğimiz yazımızda, siz de sahip olduğunuz dikey zebra modeli perdelerin nasıl yıkanacağını ve temizleneceğini tecrübe edinebilirsiniz. Yapmanız gereken sizlere sunacağımız adımları tek tek uygulamak ve kolayca perdelerinizi temizlemektir.

     

    Dikey Zebra Perde Temizliği Nasıl Yapılır?

     

    Dikey zebra perdeler yeni nesil perdeler arasında yer alır ve temizliği biraz farklıdır. Yani direkt olarak pencereden indirilmesi ile makineye atılarakyıkanamaz. Bu nedenle dikey zebra perdelerin temizlik aşamalarının bilinmesi ve buna göre adımların sırayla gerçekleştirilmesi gerekir. Şimdi, dikey zebra perde nasıl yıkanır? Daha yakından göz atalım.

     

    dikey zebra perde temizliği

     

    • Dikey zebra perdeler çok kolay sökülen bir yapıya sahiptir.
    • Sökülürken yukarıda bulunan aparatları vardır ve perde kanatları yukarı kaldırılarak çıkarılmalıdır.
    • Bunun ardından çıkarılan aparatlar ve kanatlar bir yıkama torbası ile makinelerin tül programında yıkanabilir.
    • Daha sonra ise makineden çıkarılarak ütüye ihtiyaç duymadan tekrar mekanizmasına takılarak kullanılabilir.
    • Diğer yandan perde kanatları ya da aparatları yumuşak bir bez ya da süngerler de makineye atmadan temizlenebilir.

    Siz de dikey zebra perde modellerine sahipseniz ve belirli zaman aralıkları ile perdenizi temizlemek istiyorsanız, yukarıda yer alan yöntemler sayesinde perdenizi yıkayabilir ve temizleyebilirsiniz. Ayrıca dikey zebra perde modellerinin genel olarak çok fazla kir tutmadığını da söylemeden geçmeyelim.

    Dikey zebra perde modellerinin yıkanmasında ya da temizlik aşamalarında yardım almak istiyorsanız, firmamızın sizlere her konuda yardımcı olacağını belirtmek isteriz. Perde modelleri ve temizliğinde profesyonel yardım almak için bizi tercih edebilir ve bunun yanındasektörde yer alan en seçkin perde modellerine bizimle sahip olabilirsiniz.