Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Dizayn Ahşap Ferhatpaşa Stor Perde Uygulaması

    Dizayn Ahşap Ferhatpaşa Stor Perde Uygulaması

    Stor perdeler hem toz kapmayan bir perde modeli hem de kolay açılıp kapanabilen bir perde olduğundan dolayı en çok tercih edilen perde modellerinden birisi olmaya devam etmektedir. Bu nedenle söz konusu perde modeli hakkında firmamızın ürettiği en son yeni stor perdemize göz atmanızı istiyoruz. Böylece Ferhatpaşa da birbirinden şık perdeleri sizlerle buluşturmaya devam eden bu perde modelleriyle ferhatpaşa stor perde modellerimizi görmenizi istiyoruz. 

    STOR PERDENİN BAŞLICA ÖZELLİKLERİ

    Stor perde özellikleri arasında ona sertlik veren "apre" gelmektedir. Apre tarafından kesinlikle toz ve toprak almayan geçirimsiz yüzeyi sayesinde daha çok ofis ortamında tercih edilmektedir. Üstelik beyaz ve siyah renk gibi farklı renk seçeneklerinde bile kolay kolay toz ve toprak geçirmeyen bu perde modeli sahip olduğu pek çok özellikleriyle ideal perde modelleri arasındaki yerini korumaktadır. Yine bu perdenin üretim malzemesi arasında pamuk gelmekte olup buna alternatif olarak polyester malzemenin kullanıldığı ferhatpaşa stor perde modelleri de tarafımızca üretilen bir diğer stor perde modellerimizden birisini oluşturmaktadır.

    GÜNÜMÜZDE STOR PERDENİN TRENDLERİ

    Stor perdenin başlıca özelliklerine değindik. Şimdi de söz konusu stor perdelerin günümüzde en çok kullanılan renk, desen ve model seçenekleri hakkında bilgiler vermek yerinde olacak. Stor perde modelleri arasında sıklıkla kullanılan bambu ve bej renkleri bu perde modelinin günümüzdeki stilize edilmiş örneği olarak söylenebilir. Yine başlıca renk seçeneğini oluşturması adına beyaz tülden stor perdeler de yine klasik ama trend bir diğer öne çıkan ferhatpaşa stor perde modellerini oluşturmaktadır. Stor perdelerin desen bakımından öne çıkan modelleri arasındaysa başlıca öne çıkan simli desen modeli söylenebilir. Söz konusu bu perde modelinin sahip olduğu nitelikler bir arada sunularak son derece zarif bir ev ve iş ortamları yaratılmaktadır. Ayrıca yine öne çıkmakta olan bu stor perdelerin sahip oldukları özellikler bir arada düşünüldüğünde de stor perdelerin günümüzdeki en zarif özellikleriyle yeniden başlıca formlarını bulduklarını söylemek de pek mümkün olabilmektedir. İşte bu bakımdan da firmamız tarafından sağlamış olduğumuz hizmetlerimiz ile sertlik özelliğiyle toz kapmayan bu perde modellerimizi siz de gönül rahatlığıyla ve rahatlıkla kullanarak anında dilediğiniz gibi tercih edebileceksiniz.