Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Dudullu Timsan Tarım Perdeleri Restore Edildi

                Dudullu Stor Perde

    Ofis ortamında bu kumaş perdeler, çabuk kirleniyordu ve çabuk deforme oluyordu. Temizlenmesi oldukça zordu. Bu tür perde anlayışı ilk olarak ofislerde kullanılmaya başlandı. Bu nedenle, ofisler, hızlı bir şekilde dikey ürünlere yöneldiler. Kolay kolay kir kapmaması ve kullanışlı olması, dikey stor perde ürünlerinde önemli bir unsur haline gelmiştir. Açma ve kapama işlemlerinde, klasik perdelerde olduğu gibi, iki yana açmak için çaba harcamaya gerek yok. Özellikle büyük salonları olan ofisler için, en çok tercih edilen ürün seçeneklerindendir. Dudullu da bulunan Timsan firması da daha kurumsal ve kullanım kolaylığı sebebiyle bu perdeleri tercih etti.

    Bu perdeler yapısı, kullanışlı ve pratik olması nedeni ile son zamanlarda ev tekstil çeşitleri arasına girmiştir. Klasik perde çeşitlerine göre temizlenmesi oldukça kolay olan bu ürünler, bin bir renk ve modelde üretilmektedir. Bu ürünler, kısa kenarı 10-20 cm olan ve pencere altından tavana kadar uzun olan dikdörtgen perde parçalarından oluşur. Bu parçalar, tavana takılı aparata monte edilmiş parçaya takılıdır. Bu parçanın kenarlarına takılı olan iplerin hareket edilmesi ile birlikte, bu dikdörtgen parçalar, yarım daire dönüş yapar. Bu dönüş esnasında, dikdörtgen parçalar yan yana gelince, perde kapanmış oluyor. İkinci dönüşte ard arda gelince, perde açılmış oluyor. Bu pratik yapısı ile özellikle büyük firmaların tercihi olan dikey ve stor perde ürünleri, kolay temizlenen havalı ürünlerdir. Görselde de Dudullu da bulunan mekana uyguladığımız modeli görmektesiniz.

    Büyük firmaların ilk tercihi olan ve ofislerin olmazsa olmaz dediği, perde ürünleri, ofis dekorlarına göre rahatlıkla üretilmektedir. Çıkış yeri İskandinav ülkeleri olan bu perde ürünler, dekoratif yapısı yanında, ekonomik olması da tercih sebepleri arasındadır. Klasik perde ile tanınan ev perde çeşitleri, son zamanlarda stor perde ve dikey ürünlerini de bünyesine katmaya başlamıştır.

    Bu ürünlerde, perdenin boyutları ve kalitesi, fiyatlandırmada etkilidir. Büyük ofisler ve toplantı odaları için, son derece kullanışlı olan perde ürünleri, düzenli ve tertipli tasarımı ile büyük firmaların en çok tercih ettiği perde çeşitleri arasındadır. Ofis perdelerinde ilk tercih olan perde ürünleri, online alışveriş sitelerinde kolaylıkla tedarik edilebilme özelliğine sahiptir. Sizlerde Dudulu daysanız ve jaluzi dikey zebra stor perde ihtiyacınız var ise lütfen fiyat teklifi talep ediniz.