Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Düz Tül Perde Modelleri

    Evlerde ya da işyerlerinde dekorasyonun önemli bir parçası olan perdeler, gerek farklı modelleri gerekse de renkleri ile etkileyici görüntülerin ortaya çıkmasında önemli bir yere sahiptir. Dekorasyon konusunda şık ve zarafetin önemli olduğu kadar uyum da göz ardı edilmemelidir. Çünkü tercih edilen perdelerin evlerdeki diğer eşyalar ile uyum içerisinde olması birbirini tamamlayıcı görüntülerin ortaya çıkmasına yardımcı olur. Bu durum özellikle tül perde seçimlerinde ön plana çıkar ve seçimlerin en doğru şekilde yapılması gerekir.

    Düz tül perde modelleri her yıl olduğu gibi yeni yılda da farklı model ve tasarımlar altında piyasadaki yerini almış ve hanımların beğenisine sunulmuştur. Firmamız da tül perde konusunda geniş bir ürün yelpazesine sahip olması nedeniyle müşterileri için pek çok alternatifi aynı anda sunar. Bu nedenle tül perde modellerinde çeşit arayanlar için en doğru adresin firmamız olduğunu belirtmekte fayda var.

     

    sade perde modelleri

     

    Düz Tül Perde Modellerinde Geniş Ürün Yelpazesi

     

    Tül perdeler, herkesin yakın bildiği klasik perde modelleri arasında yer alır. Evlerde yıllar kullanılan modellerden biri olmasının yanında gipürlü ve tergal modelleri ile öne çıkar. Firmamız, siz müşterileri için son yılların en ilgi çekici düz tül perde modellerini bünyesinde barındırmakta ve özellikle geniş ürün yelpazesi ile müşterilerine yardımcı olmaktadır. Sıra dışı modellerin ön plana çıktığı tasarımlar arasında farklı renk seçeneklerini de görmek mümkündür. Siz müşterilerimize özel düz tül perde modellerini aşağıdaki gibi sıralamak mümkündür;

    • Dantel detaylı düz tül perde
    • Pileli ve pilesiz düz tül perde
    • Güpürlü tül perde
    • Tergal tül perde
    • İp tül perde
    • Desenli tül perde
    • Keten tül perde

     

    Yukarıda yer alan modellerden her birine bizimle ulaşabilir ve bunların yanı sıra birbirinden farklı renkte tüllere sahip olabilirsiniz. Firmamız, müşterilerine oldukça uygun fiyat aralıkları ile yardımcı olmakta ve aynı zamanda uygun ödeme seçenekleri ile beğendikleri perdeleri almalarına katkıda bulunmaktadır.

    Siz de düz tül perde modellerinde geniş kapsamlı bir hizmet arıyorsanız, pek çok farklı model ve renkte tül perde hizmeti veren firmamıza gelebilir ve dilediğiniz modellerden birine sahip olabilirsiniz.