Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Emaar Square Üsküdar Zebra Perde Uygulaması

    Emaar Square Üsküdar Zebra Perde Uygulaması

    Ev dekorasyonunun tamamlayıcı parçalarından olan perdeler son zamanlarda farklı ve değişik modelleri ile büyük beğeni toplamaktadır. Perdeler her evin ihtiyacı olduğu gibi aynı zamanda da dekorasyon için çok önemli olmaktadır. Koltuklar ve halılar ile perdelerin aynı uyum içerisinde olma isteği hemen hemen her kadının dekorasyon fikirleri arasında yer almaktadır. Yaz mevsiminde güneşin sıcak etkisinden koruyan perdeler kış mevsiminde de soğuğun içeriye girmesine engel olmaktadır. Aynı zamanda eve ayrı bir güzellik katmaktadır. Kullanılan mekana göre perdelerin şekillerinde ve renklerinde değişiklik olmaktadır. Evin ve zevkin yansıması olan perdeleri en doğru şekilde tercih etmek gerekmektedir. Emaar Square Üsküdar zebra perde yapımı İle ilgili de klasını ortaya koymaktadır. Özellikle zebra perde modelleri günlük hayatta en çok yaygın olan perde modelleri arasında yer almaktadır.

    Neden Zebra Perde?

    Isı yalıtımı konusunda oldukça katkısı olan zebra perde kaliteli kumaşlardan üretilmektedir. Modern dekorasyon konseptleri için tercih edilmesi gereken bir numaralı perde modelidir. Isı yalıtımı konusunda desteğinin olmasının sayesinde de ekonomik anlamda bütçeye katkısı olan bir perdedir. Bu perde modelinde ekstra güneşlik kullanımına da gerek kalmamaktadır. Hem güneşlik hem de tül perde özelliğine sahip olması nedeni ile çok kullanışlıdır.

    Zebra Perde Nerelerde Kullanılır?

    Evlerde kendisine yer bulma konusunda iddialı olan zebra perde aynı zamanda ofislerde, kafelerde ve iş merkezlerinde tercih edilmektedir. Evlerin her odası için uygun olan perde modeli genellikle mutfak ve yatak odasında daha çok tercih edilmektedir. Kolay bir şekilde temizlenebilen ve güneş ışığı ile kendi kendini temizleyebilme özelliğine sahip olan bu perde türleri estetik bir görünümüm yanında kolay kullanım anlamına da gelmektedir.

    Ev Dekorasyonunda Zebra Perde Kullanımı Nasıl Olmalıdır?

    Modern çizgilere sahip olan ev mobilyalarında mekanik perde sistemlerinin kullanılması çok daha doğru olmaktadır. El ile kontrol edebilme özelliğine sahip olan perde evlerin bambaşka bir havaya bürünmesine yardımcı olmaktadır. Sadelikten yana olanlar için tek renk modeller abartıyı sevenler için ise ışıltılı ve desenli modeller ideal olmaktadır. Özellikle salonlarda çok fazla misafir ağırlandığı için perde seçiminin çok doğru bir şekilde yapılması gerekmektedir.