Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    En Modern Perde Çeşitleri

    En Modern Perde Çeşitleri

    Güneş ışığının rahatsız edici etkisine karşı önlem almak ve aynı zamanda bulunulan mekanlarda iyi bir aydınlatma ortamını oluşturmak ferah ve konforlu bir ortam için olmazsa olmazlar arasındadır. Bunu sağlayabilme adına ise teknolojik gelişmelere bağlı olarak son zamanlarda çok çeşitli ürünler tüketicilerin beğenisine sunulmaktadır.

    Her Tarza ve Beğeniye Uygun Modeller

    Bunların başlıcaları arasında yer alan tül, stor perde, zebra perde, jaluzi perde, blackout gibi en modern perde çeşitlerini bünyesinde barındıran www.armoniperde.com.tr her zevke ve tarza hitap eden çok çeşitli tasarımları sizlerle buluşturmaktadır.

    Ev, ofis, hotel, restoran, okul, hastane olmak üzere birçok alanda kullanılabilecek birbirinden değişik tasarımdaki stor modeller, beyaz, bej, krem gibi klasik renklere ek olarak pudra, mavi, su yeşili, kahverengi, sarı, turuncu, lacivert, kırmızı gibi değişik renklerde de kolaylıkla bulunabilmektedir. Düz modellerine ek olarak farklı motiflere sahip dijital baskılı dizaynların de yer aldığı ürün kategorisinde, son derece kaliteli kumaş dokusundan elde edilmiş olan en modern perde üretimleri ile ortamlara şık ve dekoratif zenginlikler katmak mümkündür.

    Farklı Çalışma Fonksiyonlarına Sahip Üretimler

    Storların yanı sıra paslanmaz metal alüminyum kanatlı veya doğal ahşap görünümlü jaluzilerin de yer aldığı modeller, zincirli manuel olarak veya uzaktan kumandalı motorlu, otomatik olarak çalışma fonksiyonuna sahip bulunmaktadır. Toz tutmayan yapıları sayesinde çok fazla bakım ve temizlik gerektirmeyen bu ürünler, aynı zamanda kullanıma bağlı kanatlarda kırılma, yamulma, çıkma, sıkışma gibi durumlar oluşturmayarak sağlam ve dayanıklı durumdadır.

    Hem güneşlik hem de tül özelliğini tek bir çatıda toplayan zebra tasarımların da rahatlıkla bulunabildiği ürün kategorisinde, düz modellere ek olarak baskılı üretimleri de görmek mümkündür. Ayrıca jakarlı, pliseli, nakışlı ve blackout çeşitlerinin de yer aldığı bu ürünler ile gösterişli ve zarif görünümler elde edilebilmektedir.

    Son Derece Uygun Fiyatlar

    En modern perde arayışında olanların ihtiyaç duyduğu birçok modele sahip olan www.armoniperde.com.tr bunların dışında dikey, tül, fon, boncuklu, çekmeli, panel, Japon, organze, şerit, drape, briz, katlama, plise, rustik ve kruvaze olmak üzere yüzlerce çeşit renk ve tasarımda ürünleriyle kaliteyi ayağınıza getirmektedir.

    Üstelik her bütçeye uygun fiyatlarla kolaylıkla temin edilebilmekte olan tüm bu üretimlere ek olarak her türlü montaj, kurulum, bakım ve onarım işlerinin büyük bir itina ile yerine getirildiği www.armoniperde.com.tr sektöründe lider firma konumunda bulunmaktadır.