Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    En Son Çıkan Perde Modelleri

    En son çıkan perde modelleri ile müşterilerine hizmet veren firmamız, perdelerin evler için ne kadar önemli olduğunun bilincinde hareket eder ve çalışmalarını bu doğrultuda sürdürür. Ev ve işyeri ihtiyaçlarınızda perde ölçüleriniz bizzat firma çalışanlarımız tarafından alınır ve bunun ardından uygulamaya geçilir. Perde seçiminizi yapmanızın ardından gerekli hazırlıklar yapılır ve hızlı ve kaliteli hizmet aşamaları ile perdeleriniz titiz ve özenli bir çalışma ile takılır.

    Ev dekorasyonu denince akla ilk gelen aksesuarlar arasında tabi ki perdeler yer alır. Hatta perdeler için evin gelinliği adlandırması yapmak yanlış olmaz. Evlerin hem içeriden hem de dışarıdan daha ihtişamlı görünmesini sağlayan perdeler, evlerin en özel parçalarıdır.

    Yeni Sezon En Şık En Son Çıkan Perde Modelleri

     

    en son perde modelleri

     

    Perdeler küçük dokunuşlar ile bulunduğu ortamın havasını değiştirir. Perdelerde model ve tasarım kadar diğer eşyalarla uyumu da büyük bir önem arz eder. Bu yüzden perde seçerken sizlere yardımcı olan firmamız, uzman ekibimizle evinize bakarak aynı zamanda yeni yılın trend modelleri ile hizmet verir. Ayrıca 2023 yılının en seçkin perde modellerini sizin için bir araya getirir ve oldukça geniş bir ürün yelpazesi içerisinden seçim yapmanıza yardımcı olur. Yeni yılda en çok tercih edilen perde modellerini ise aşağıdaki sıralamak mümkündür;

    En Son Çıkan Perde Modelleri Soralaması ile aşağıdaki gibidir

     

    • Fransız perde modelleri
    • Stor zebra perde modelleri
    • Fon kanat perde modelleri
    • Japon perde modelleri
    • İpli perde modelleri
    • File perde modelleri
    • Lens Perde Modelleri
    • Dikey Tül Perde
    • Düz Tül Perde
    • Keten Tül Perde

     

    Yeni yılda en çok tercih edilen perde modelleri sizler için sıraladık. Ancak perde seçiminde öncelikle dikkat etmeniz gerekenin mobilyalarınız ile uyum sağlaması olduğunu söylemekte fayda var. Perde seçiminde dikkat etmeniz gereken en önemli iki unsur model ve renk detaylarıdır. Bu detayları göz önünde bulundurarak perde seçimi yapmanız sizin için faydalı olacaktır.

    Siz de perde seçimi yapmadan önce firmamıza gelerek sizler için bir araya getirmiş olduğumuz modelleri daha yakından görebilir ve en yeni tasarım ve renklerdeki perdelerimizden birini tercih edebilirsiniz. Yapmanız gereken sadece bizimle iletişime geçmek ve sizlere özel profesyonel hizmetlerimize dahil olmaktır.