Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Eski Perde Kültürünü Bir Kenara Bırakın

    Eski Perde Kültürünü Bir Kenara Bırakın

    Perde satın alma kategorisinin yeni nesil temsilcisi olan bu ürünler, iki renkli, simli ve resimli özelliklere sahip ürün seçenekleri kategorisinde değerlendirilmektedir. İki renkli ürün kategorisinde değerlendirilen bu ürünlerde, aradığınız bütün kaliteli kullanım özellikler bir arada bulunmaktadır. Temizlik problemi olmayan zebra stor perde seçenekleri, konusunda profesyonel çözümleri bir araya getirmektedir. Banyoda temizlenebilen bu ürünler, kuru temizleme kategorisinin en önemli seçenekleri arasında yer almaktadır. Uygun fiyat seçenekleri, renk seçenekleri, temizlik probleminin olmaması, ütü, pahalı deterjan ve korniş ve düğme problemlerini ortadan kaldırması, ev hanımlarının bu ürünleri tercih etmesinde etkili olmuştur.

    Farklı Ürün ve Renkler

    Perde anlayışını tam anlamıyla ortadan kaldıran bu ürünler, yeni evlenenler, evini yenileyenler ve yeni ev alanların en çok tercih ettiği ürün içerisinde yer almaktadır. Pratik kullanım özelliklerine sahip zebra stor tül perde seçenekleri, evinizin görkemini artırabilirsiniz. Açma ve kapama işlemini pratik bir şekilde gerçekleştiren bu ürünlerde, yan kısımdaki ipler, kullanımı çok kolay bir hale getirmektedir. Yan kısımda bulunan iplerden biri açma ve kapama işlemini gerçekleştirirken, diğeri perdeyi tamamen kaldırmaktadır. Açma ve kapama işleminde orijinal fonksiyonel özellikler bulunmaktadır. Armoni farkı ile üretilen bu ürünlerde, açık renkler tül özelliğine, koyu renkler güneşlik perde özelliğine sahiptir. İki katlı olan ve bir rulo üzerinde dönen perdede, iki renk üst üste getirilince dışarı görünmektedir. İki farklı renk üst üste getirilince perde kapanmaktadır.

    Montaj ve Kullanım Kolaylığı Bir Arada

    Pencerenin üst kısmındaki çıkıntıya monte edilen bu ürün, iki rulo arasında dönen perde özelliğine sahiptir. Zebra perde ürünlerinin ana gövde kısmı, pencerenin üst çıkıntısına takılmaktadır. Üst kısmına takılan bu parçanın içerisine, iki rulo arasında hareket eden perde takılmaktadır. Korniş, perde, düğme ve benzeri birçok problemi tamamen ortadan kaldıran bu ürünler, perde problemini tam anlamıyla ortadan kaldıracaksınız. Dünya genelinde büyük ilgi ile karşılaşan bu ürünlerde, aradığınız bütün etkili özellikler bir arada bulunmaktadır. Bu ürünü satın almak için mağaza mağaza gezmenize gerek yok. Armoni online satın alma seçeneklerini inceleyebilirsiniz.