Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Eski Perdelerin Yerine Stor Perde

    Eski Perdelerin Yerine Stor Perde

    Estetik görünümünün mükemmel olmasının yanı sıra, yıllarca sorunsuz kullanabileceğiniz stor perde çeşitleri, sıra dışı perde özelliği ile modern tasarımların ilk tercihi haline gelmiştir. Pliseli, simli ve karartma modelleriyle üretilen bu ürünlerde, elektrostatik boyama usulü ile renklendirilmektedir. Dayanıklı, uzun yıllar görkemini koruyan ve penceresi olan bütün mekanları göz kamaştırıcı hale getiren bu perdeler, istediğiniz mükemmel görselliği meydana getirmektedir.

    Çöl sıcaklarının meydana getirdiği şiddetli sıcak havalarda, evinizi güneşten korur. Evinizi ışıklandırmak istediğiniz zaman, kenar kısımdaki ipi hafifçe çekmeniz yeterli. Pencere anında açılacaktır. Maksimum ışıklandırma işlemiyle, istediğiniz mükemmel ve etkili perde özelliklerini, bu üründe bulabilirsiniz. Montaj işlemleri, ölçü alma işlemleri ve daha birçok pratik işlemler, profesyonel ve etkili yöntemlerle gerçekleşmektedir.

    Temizlik Sorun Değil

    Kirli bir ev veya kirli bir ofis, her zaman sorundur. Bu nedenle düzenli temizlik ister. Özel kaplaması ile yıllarca temiz kalan bu ürün, banyoda yıkanabilir. Pahalı deterjan istemeyen stor perde seçenekleri, halı şampuanı ve el sabunu ile yıkanabilir. Bu temizleme işlemi de çok kolaydır. Bu yönüyle, günlerinizi alan kumaş perde temizlik işlemleri, tamamen ortadan kalkacaktır.

    Temizlenmesinde her hangi bir sorun meydana getirmeyen bu perdeler, istediğiniz mükemmel dekor çalışmalarını sizler için değerlendirmektedir. Düğmeler, kornişler, çamaşır makineleri, ütülemeler, bu perde ile hayatınızdan çıkacaktır. Teknik özellikleriyle tercih edilen ve hayatı kolaylaştıran bütün perde seçenekleri, günümüzde en çok tercih edilen ürünler içerisinde yer almaktadır. Huzurlu ve mutlu bir aile için, gerekli olan dekoratif seçenekler, istediğiniz özellikleri bir araya getirmektedir.

    Paradan ve Zamandan Kazanın

    Etkileyici tasarımlarıyla ve renkleriyle, istediğiniz dekorasyon seçeneklerini bir araya getirebilirsiniz. Kumaş özellikleriyle tercih edilen eski modeller, hızlı kirlenen, yıkandığında ütü isteyen ve tek tek düğmeleri montajlanması gereken ürünlerdir. Perdede çözüm yöntemlerini geliştirmeye devam eden firmamız, modern dünyanın yeni stor perde seçeneklerini, ayağınıza getiriyor. Kargo seçenekleriyle ve kolay ödeme seçenekleriyle, istediğiniz mükemmel çözümleri bir araya getirmektedir. Bu perdelerle, göz kamaştırıcı ve görkemli tasarımlara kavuşacaksınız. Her yıl yeni renklerle ve yeni tasarımlarla, evlerinizi şenlendirmeye devam ediyoruz.