Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Estetik Çizgi Taşıyan Perdeler

    Estetik Çizgi Taşıyan Perdeler

    Ev ve işyerlerinde son yılarda en fazla tercih edilen perde türleri arasında yer almaktadır. Güneş kontrolünü en iyi şekilde sağlayan stor perde modellerine her gün bir yenisi eklenmektedir. Farklı kumaş türleri kullanılarak tasarlanan perde modeli desenli ve düz olarak dekorasyonun durumuna bağlı olarak farklılık göstermektedir.

    Şık Bir Görünüme Sahiptir

    İç mimarların da en gözde tercihleri arasında olan stor perde dekoratif özellikler taşımaktadır. Düzenli ve nizami bir görünüme sahiptir. Salon, mutfak, çocuk odası gibi alanlarda değişik modeller ile kullanım imkanı sunmaktadır. Özellikle salonlarda uç kısımlardaki taş detaylar ile çok daha hoş bir görünüme sahip olunmasını sağlamaktadır. Düz ve dalgalı olan kesimleri ile birbirinden farklı görünüme sahiptirler.

    Mobilya ve diğer aksesuarlara bağlı olarak pamuklu, polyester ve keten gibi seçenekler ile perde seçimi yapılmaktadır. Estetik açıdan kendine özgü bir yapısı vardır. Sadece ev içinde değil, dışardan bakıldığı zaman da güzel bir görsellik ile karşılaşılır. Cam balkonlar için de güneşi ya da dış etkenlerden korunmak için stor perde tercih edilmektedir. Her bütçeye uyacak çok çeşitli modelleri bulunmaktadır. Fiyatları boyutu ve kullanılan malzemeye bağlı olarak değişim göstermektedir.

    Temizliği Çok Kolay Bir Şekilde Yapılmaktadır

    Bu modeller de en fazla temizlik ile ilgili endişeler yaşanmaktadır. Farklı kullanım alanı olan perdenin temizliği de son derece basittir. Kirlenme durumu kumaşındaki türe bağlı olarak farklılık gösterebilir. Silmeye uygun olan cins olursa nemli bir bez ile çok kısa sürede toz ve kirden arınmaktadır. Diğer temizleme alternatifleri arasında mekanizmadan ayrılan perdenin düz bir zemine serilerek ılık su ve fırça yardımı ile temizlenmesi yer almaktadır. Temizleme sonrasında asla kumaşlarda yıpranma ve şekil bozukluğu gibi olumsuz durumlar yaşanmaz.

    Montajı da basit bir şekilde yapılarak zaman kaybı yaşamadan kişilere kullanım imkanı sağlar. Mekanizması sağlam ve kullanışlı olduğu için yoğun kullanımlarda da arızalanma durumları ile karşılaşılmamaktadır. Uzun seneler sorunsuz bir şekilde kullanılabilecek seçenekler arasında yer almaktadır. Anti alerjik özellik taşıyan kumaşlar ile çocuk odaları için de ideal olan perde türleri arasında yer almaktadır.