Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Estetik Ve Uyumlu Yeni Nesil Perdeler

    Estetik Ve Uyumlu Yeni Nesil Perdeler

    Profesyonel hizmet anlayışı ile çözüm üreten firmamız, yeni perde anlayışı ile piyasaya çıkan ve büyük ilgi gören zebra perde seçeneklerini özenle hazırlamaktadır. İki renkli olduğu için bu ismi almıştır. Düz renk seçeneklerinin yanı sıra, resimli ve desenli çeşitleri de vardır. Üzerindeki özel kaplama sayesinde kir tutmamaktadır. Silinebilen özellikleriyle 2-3 yılda bir temizlenmektedir. Banyoda yumuşak bir süngerle tahriş etmeyen bir halı şampuanı ile hafifçe silmek yeterli olacaktır. Pahalı sabun istemeyen bu perdeler, ütüleme, perde düğmelerini takma ve korniş arızalarıyla uğraşma gibi işlemlere tabi tutulmamaktadır.

    Pratik Kullanım Özellikleri

    Estetik ve zarif özellikleriyle tercih edilen bu perdeler, üst kısmındaki tambur sistemine bağlı olarak kullanılmaktadır. Bu tambur sistemini çevreleyen perde aşağı kısımda yine ince bir metal çubuğu çevrelemektedir. İki kat özelliğine sahip bu ürünlerde, koyu renkler üst üste gelince açık ve saydam olan kısımlar da üst üste gelmektedir. Sonuç olarak karşı taraf görünmektedir. Zebra perde modellerinde, tül perdeye gerek yoktur. Yan kısımdaki iki adet boncuklu ipler, çark özelliğine sahiptir. Yukarıdaki tamburu çevirmektedir. İstediğiniz zaman bu perdeyi yukarıda toplayabilirsiniz. Bu özelliği ile bu kategoride en çok tercih edilen perde çeşididir.

    Dekoratif Uyum

    Duvar renkleri, zemin renkleri ve tavan tasarımları ile birebir uyumlu bu ürünler, dekor çalışmalarının vazgeçilmez üyesi haline gelmiştir. Resimli, desenli ve etkili iki renk uyumu ile portatif bir üründür. Bu perdelerin iki bölümü vardır. Pencerenin üst kısmına montajlanan ilk parça ana parçadır. Bu ana parça düzgün takılmalıdır. Perdenin düzgün olmasını sağlayacak parça budur. Bu parçaya perdenin kendisi montajlanmaktadır.

    Pratik kullanım özellikleriyle tercih edilen bu ürünler, ofislerde, evlerde, toplantı salonlarında, mescitlerde ve özel salonlarda tercih edilmektedir. Zebra perde kategorisinde yeni renkler ve yeni ürünler her yıl yenilenmektedir. İstediğiniz renk ve modelleri online adresimizde bulabilirsiniz. Pratik kullanım özellikleriyle tercih edilen bu perdeler, kargo ve kolay ödeme seçenekleriyle adresinize gelmektedir.

    Yeni perde kültürünü meydana getiren bu perdelerle, göz kamaştırıcı dekor çalışmalarını elde edebilirsiniz. Renk uyumu ve desen uyumu, etkili dekor çalışmaları için önemli unsurlardır.