Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Estetik Ve Zarif Perde

    Estetik Ve Zarif

    Perdecilikte yeni bir akım olan ve görsel açıdan bulunduğu mekanın mükemmel bir görünüme sahip olmasını sağlayan zebra perde seçenekleriyle, istediğiniz görsel dekorasyon tasarımlarını meydana getirebilirsiniz. Bir salonun veya odanın görselliğinde en önemli unsur, perde, duvar kağıdı ve mobilyalardır. Bu üçlüye bir de halı eklemek gerekir. Bu eşyaların renk ve tasarım uyumluluğu, istediğiniz dekor çalışmalarını kolay bir şekilde oluşturmanızı sağlayacaktır.

    Rengarenk Ürünler

    Bu perdelerdeki tasarım seçenekleri ve etkili iki renk özellikleri, göz kamaştırıcı ve etkileyicidir. Kolay temizlenebilmektedir ve pahalı temizlik maddelerine ihtiyaç duyulmamaktadır. Tablo, resim, desen ve düz renk seçenekleri, pliseli ve simli seçenekler, karartma seçenekleri, bu kategorinin kendine has modellerini meydana getirmektedir.

    Uzun Ömürlü

    Kaliteli ve kullanışlı özellikleriyle birinci sınıf olan bu ürünlerin montajı çok kolaydır. Zebra perde ürünlerinin kolay kullanım özellikleri, popüler olmasında etkili olmuştur. Dışarıdan gelen güneş ışınlarını tamamen engelleyen ürün, aynı zamanda güneşin zararlı etkilerine karşı oldukça dayanıklı özelliklere sahiptir. İki renk seçeneklerinde, renklerin sadece görsel özellikleri yoktur. Aynı zamanda iki renkli özellik perdenin açılmasında ve kapanmasında etkili rol oynamaktadır. Koyu renk ışık geçirmeyen özelliklere sahipken, açık renk ışık geçirmektedir. Karşı tarafın görünmesini sağlamaktadır. Birinci sınıf görsel özellikleri meydana getiren Zebra perde modelleriyle, istediğiniz dekorasyon çalışmalarını kolay bir şekilde elde edebilirsiniz.

    Hem Tül Hem Perde

    Bu ürünü satın aldığınız zaman ayrıca tül satın almak zorunda değilsiniz. Tül satın almadan perde sorununu çözümü için bu ürünlerin satın alınması gerekir. Pratik kullanım özellikleriyle birinci sınıf görsel özellikleri bir araya getiren bu ürünlerle, aradığınız mükemmel ve etkili salon görüntüsüne ulaşabilirsiniz. Ofis ve toplantı salonları için de yine bu perdeler tercih ediliyor. Her yıl yeni ve etkili desen çeşitleriyle, kendi kategorisinde etkili trend meydana getirmektedir. Temizlenmesi oldukça kolaydır. Ütü istemez ve temizlenmesi süresi de, kir tutmadığı için daha uzundur. Yılda bir defa temizlemek yeterlidir. İsterseniz kuru temizlemeye de verebilirsiniz. Birinci sınıf kullanım özellikleriyle, bir perdede aradığınız bütün estetiği, zarifliği ve kullanım özelliklerini bu üründe kolaylıkla bulabilirsiniz.