Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Ev Hanımlarının Tercihi Zebra Perde

    Ev Hanımlarının Tercihi Zebra Perde

    İşlevsel ve şık perdeler arasında yerini alan zebra perde zengin desen ve renk seçenekleri ile perde mağazalarında müşterilere sunuluyor. Onlarca densen ve renk seçeneği bulunan perdelerin deseni zebra sırtına benzediği için bu isimle anılıyor. Zebra perde özellikli olan bir perdedir. Dekoratif olarak pencerelerde istenmemekte olan yoğun tül görüntüsü olmaz ve evlerin tüm odalarında kullanılmaktadır. Bulunduğu ortamı ferah ve geniş gösterir. Hem perde hem de tül işlevini gerçekleştirmektedir. Güneşe dayanıklı kaliteli ince dokulu kumaş ve polyester kumaştan yapılmaktadır.

    Bu perdeler ince ve kalın dokulu kumaşların şerit halinde kesilerek birleştirilmesinden sonra oluşmakta ve çift katlı şekilde yapılmaktadır. Düz, kabartma desenli, renkli desenli zebra perde modelleri bulunuyor ve klasik, modern bütün dekorasyonlara uyumlu desen, renk seçenekleri sunuyor. Bulunduğu yere özel bir görünüş veren perdeler fon perdeler ile birlikte kullanılabilmektedir.

    Mekanizmalı perdeler arasında yer alan bu perdeler 3 aşamalı şekilde açılıp kapanma özelliğine sahiptir. Tam olarak kapatıldığı zaman perde ya da güneşlik işlevini gerçekleştirirken yarım kapatıldığında ise tül perde işlevini görmektedir. İstendiğinde tam olarak açılır ve ışık ve ısının tümünü bulunan ortama almaktadır. Bu perdelerin özelliklerinden diğer bir tanesi de ışık ve ısı kontrolü sağlaması ve enerji tasarrufunu gerçekleştirmesidir.

    PERDE ÖZELLİKLERİ

    Bir rulo etrafında 360 derece dönebilen bu perdeler, Katmanlarında bulunan aynı desenli kumaş parçalarının üst üste gelmesi halinde tül görevi görür. İki farklı desenin üst üste gelmesi durumunda ise, gün ışığını engelleyerek tamamen olmasa da %80 oranında gün ışığını engelleyerek karartma perde görevi yapar.

    Ev hanımlarının tercihi

    Hem tül hem de kumaş perde kullanımını tek perdede birleştiren bu perdeler kullanımı ve bakımı oldukça basit adeta hayat kurtarıcı bir üründür. Binlerce desen seçeneğiyle sunulan bu perdeler genellikle polyesterden üretilir. Bu özelliğiyle temizlemesi kolay, kumaş perdelere oranla oldukça düşük esnek ve maliyetli bir kullanım olanağı sunar. Arzu ettiğiniz zaman tül perde gibi dilediğiniz zaman kumaş perde gibi kullanabileceğiniz bu ürünlerde kontrol elle ve bir zincir vasıtasıyla yapılabilmesi mümkündür. Evindeki perdelerin sürekli temizliğinden bıkan ev hanımlarının özellikle arzu ettiği bir perde türüdür.