Haberler
@ARMONİPERDE INSTAGRAM

    Evde Stor Perde Yıkama

    Son zamanların en çok merak edilen konularından biri olan evde stor perde yıkama, pek çok kadının araştırdığı ve nasıl bir yol izleyeceğini bulmaya çalıştığı bir konu olarak ön plana çıkar. Ancak sizlere yerinde hizmetler sunan firmamız, sahip olduğu gelişmiş altyapı ve profesyonel çalışanları ile sizleri bu dertten kurtarır ve evlerinize kadar gelerek stor perde yıkama hizmeti verir.

    Evde stor perde yıkama, firmamız tarafından uzun zamandır sunulan hizmetlerden biridir. Evlerinizde ya da işyerlerinizde sahip olduğunuz perdeler, konusunda uzman arkadaşlarımız tarafından ele alınır ve perdeleriniz hiçbir şekilde zarar görmeden temizlenir. Yıkamanın ardından perdeleriniz il gün ki gibi canlı ve temiz bir görünüme kavuşur.

     

    Evde Stor Perde Yıkama Nasıl Yapılır?

     

    Öncelikle stor perdelerin yıkanması aşamasında şunu belirtmek gerekir ki; stor perdeler diğer perdeler gibi makineye atılarak yıkanamaz. Mekanizmalı bir perde olması nedeniyle bu tür perdelerin kuru temizleme ya da perde yıkama konusunda özel yöntemler oluşturmuş firmalara verilmesi gerekir. Bunun dışında stor perdeler, evlerde anca silinebilir ve bunun dışında yıkamak neredeyse imkânsızdır. Peki, evde stor perde nasıl yıkanır? Daha yakından bakalım.

     

    stor perde yıkama

     

    • Firmamız çalışanları öncelikle gerekli temizlik ürünleri ve makinelerini yanına alarak evinize kadar gelir.
    • Bunun yanında özel temizleme uygulaması ile perdeleriniz asılı olduğu konumda kuru temizleme yöntemi ile yıkanır.
    • Yıkama sırasında kullanılan temizlik ürünleri perdelerinize zarar vermeyecek şekilde seçilir.
    • Stor perdeniz yıkanmasının ardından direkt olarak kullanılabilir. Yıkama sonrasında belirli bir süre beklenmesine gerek yoktur.

     

    Evinizde stor perdeleriniz için yıkama hizmeti sunan firmamız, çalışmalarını baştan sona titizlikle gerçekleştirir ve özellikle perdelerinizin zarar görmemesi adına gereken tüm önlemleri alır. Bunun yanında yıkama hizmeti veren çalışanlarımız işinin ehli kişilerden bir araya gelmiştir ve yıkama esnasında aynı hassasiyet ve titizlik her zaman gösterilmektedir.

    Evinizde ya da işyerinizde bulunan stor perde kumaşları yıkatmak için siz de hemen bizimle iletişime geçin ve en kısa zaman içerisinde size dönüş yapalım. Bizimle sor perdelerinizi baştan sona temizleyebilir ve hiçbir aksaklık yaşamadan temizlik hizmeti alabilirsiniz.